Caut un ton de apel pentru cel mai nou smartphone. Ce-mi recomanzi?

by - marți, septembrie 27, 2016

Marius Calugaru nu inceteaza sa ne impresioneze cu noile sale gadgeturi primite in teste. De ce sa-l urmaresti? Saptamanal Marius vine cu un nou unboxing sau review la cele mai noi produse aparute pe piata. Urmarind o persoana specialista in domeniu si obiectiva la oferirea impresiilor, ai sansa de a descoperi ce gadget ti se potriveste, ramai la curent cu cele mai noi aparitii si poti afla in exclusivitate ce surprize lanseaza marii producatori.


Atunci cand ma gandesc la ceva nou sunt atrasa de design, performante, dimensiunea ecranului si constructia difuzorului. Pasiunea mea preferata este sa testez cele mai nou jocuri si sa derulez frecvent playlist-ul favorit. De asemenea, am pretentia ca un smartphone sa fie corect apreciat in raport calitate-pret. Marius ne poate indruma catre cea mai potrivita alegere.

De ce smartphone-urile sunt primele din topul alegerilor? Este o perioada revolutionara in domeniul tehnologiei, iar pasionatii considera mult mai util un astfel de smartphone modern, cu proprietati asemanatoare unui calculator: este mai fiabil, in permanenta la purtator si iti permit accesul la toate lucrurile pe care te-ai obisnuit sa le faci pe calculator. Eu sunt mai atrasa de un telefon cu ecran mare, pe care-l pot lua cu mine oriunde si sa derulez toate activitatile obisnuite, oricand imi face placere si simt nevoia.

Am descoperit prin intermediul lui Marius ca Allview lanseaza periodic noi modele de smatphone-uri, fiind singura companie romaneasca ce ofera tehnologie moderna, mai bine de 10 ani, la preturi accesibile inca de la lansarea celor mai noi produse. Noile terminale sunt aspectuoase si extrem de performante: memorie interna ridicata, rezolutie mare pentru o experienta virtuala inedita, sunete stereo pentru a-ti asculta melodiile cu placere si un ecran generos de la care nu-ti vei lua privirile intreaga zi.

Nu intamplator va povestesc despre Allview. Marius mi-a hranit curiozitatea si dorinta de a-mi achizitiona un nou smartphone. Mi s-a oprit atentia catre P8 eMagic. De ce am ales acest smartphone?


Smartphone-ul P8 eMagic a debutat in luna iulie si a cunoscut un succes fantastic pe piata tehnologica. Producatorii au optat pentru un design fin, cu proprietati similare celor mai renumite branduri la nivel international, dar la un pret mult mai accesibil. La cererea publicului, ecranul HD ofera o experienta virtuala unica in timpul jocurilor si a vizionarii filmelor, avand o diagonala uimitoare de 5.5".

Noul smartphone detine si un spatiu ridicat de stocare cu extensie de pana la 128 GB, pentru toate experientele tale. Inovatia smartphone-ului P8 eMagic o reprezinta aplicatia Magic Tuch, care permite utilizatorilor dintr-o simpla accesare sa adauge peste 15 aplicatii noi in meniul principal si diferite scurtaturi pentru accesarea rapida a accestora.


Camera este pregatita sa surprinda pana la cele mai mici detalii, peisaje si portrete, care sa ramana drept o replica fidela in memoria celor dragi. Atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice, P8 eMagic dispune de loc pentru doua cartele, astfel incat sa mentii legatura cu toate persoanele din jur. Este disponibil in doua nuante inedite pentru cei mai indrazneti utilizatori, carcasa realizata in combinatie de aluminiu si policarbonat, ce ofera rezistenta la socuri, iar ecranul este rezistent la zgarieturi si impact.


O noua inovatie este si functia 4G, care iti va oferi acces mai rapid la internet si o durata mai scurta de raspuns la efectuarea comenzilor.
P8 eMagic este un telefon perfect dotat si echilibrat, pentru orice persoana care vrea sa se mentina in pas cu tehnologia. Intr-un singur cuvand: M-A-G-I-E.


Ce ton de apel imi recomanzi pentru telefonul ales? Abia astept sa il testez. Tu?

You May Also Like

10 comments

  1. Pai cred si eu ca ti-l doresti. E super tare. Si eu imi doresc un telefon mai performant, dar...momentan e bun asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine ,intr-adevar acest telefon este magic,oare cine nu si-ar dori asa ceva. ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau unul asa performant. Probabil ca-i voi scrie Mosului de pe acum si in 5 ani imi va aduce cadoul.:-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Smatphone-urile Allview sunt extrem de performante si ieftine. Nu trebuie sa astepti atat.

      Ștergere
  4. Wowww,daaaa cine nu vrea asa un telefon <3 l-as testa cu mareeeee placere :)))))) ....eeee,chestia cu tonul de apel depinde de gusturile muzicale :D

    RăspundețiȘtergere