Review: Le Flower by Bottega Verde

by - joi, septembrie 08, 2016

Le privesc in fiecare zi cum stau asezate frumos pe rafturile de langa biblioteca, cum se dezlantuie un joc al aromelor care parca-ti sopteste "Alege-ma, alege-ma!". Care mai de care vine in esente puternice si intens parfumate, dar parca nu toate reusesc sa ne cucereasca pentru tot restul vietii. Pentru unii, parfumurile sunt un hobby, pentru altii, e doar o atentie ocazionala.


Nu am o colectie imensa de parfumuri. Aleg cu atentie, nu dupa ambalaj ci dupa arome. Esentele tari si fermecatoare se ascund in sticlute mici, care la prima vedere iti inseala aparientele dar iti pot fermeca simturile.

Pentru prima oara dupa mult timp mi-am pus increderea in Bottega Verde. In ultima vreme au avut grija sa ma surprinda. Cand vine vorba de Bottega Verde, stie mereu sa ma surprinda si la pielea mea ii place.


La a doua comanda am ales printre produse apa de parfum Le Flower. Ambalajul arata foarte bine, pachetul a sosit de asemenea bine impachetat. Spre mirarea mea, miroase si foarte bine.
Aromele jucause se intrepatrund usor in piele si mi-au persistat doua zile. Persistenta parfumurilor este un aspect foarte important la mine, caci putine reusesc sa se mentina pe pielea mea mai mult de o ora. Nu sunt experta la parfumuri, deci n-as putea sa va spun cu exactitate ce arome se resimt o data cu trecerea timpului.



Cu cat timpul se scurge, cu atat esentele florale se diversifica si se transforma intr-un joc al parfumurilor. Este un parfum subtil si dulce, placut si perfect pentru orice sezon, in special pentru cele mai calduroase. Il gasiti si voi la o reducere considerabila, cu 53% mai putin.


Note de varf: lamaie, piersica, verdeturi;
Note de mijloc: roze, violete, lacramioare, dud; 
Note de baza: santal, lemn, cedru, mosc.


Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comanda daca folositi codul JUSTME inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.











You May Also Like

6 comments