Caricaturi cu amintiri

by - luni, octombrie 17, 2016

Te-ai gandit sa oferi vreodata in dar o ... caricatura? Caricaturile sunt desene cu si despre oameni, portrete, care incearca sa reproduca o imagine, o dorinta sau o amintire de nepretuit, in cel mai original mod si cat mai similar.
Caricaturile sunt desene oferite din suflet, amintiri ce se pot transforma in cele mai frumoase cadouri pentru toti cei dragi. Pe cand toti ofere flori, cutii cu ciocolata si ursulet de plus, conceptul de caricatura continua sa surprinda cele mai frumoase aniversari si cele mai importante persoane din viata noastra, intr-un mod cum niciun cadou nu a reusit sa o faca pana acum.

Primul loc unde am indraznit sa apelez pentru a face un astfel de cadou deosebit, a fost Comanda-Caricaturi. Ii cunosc din 2009, fiind si primii care au debutat cu acest profil pe piata romaneasca, aducand o noua inovatie in randul cadourilor si a conceptelor inovative la un pret accesibil tuturor.
Un astfel de cadou nu necesita o implicare deosebita. Tot ce ai nevoie, este doar o poza, o schita sau cateva detalii cu referire la ceea ce-ti doresti, iar Comanda-Caricaturi iti va executa lucrarea prompt si impecabil. In plus, pentru ca totul sa fie exact ca in filmele misterioase, un curier va ridica comanda ta de la centrul magazinului online, urmand sa ti-o livreze in cel mai rapid termen. Sau o poti trimite direct la adresa norocosului, care va avea sansa de a retrai cele mai frumoase emotii din viata sa, despre prietenie, iubire, familie.

Te tii de nazbatii si vrei sa-i inveselesti ziua unei persoane dragi? Comanda-Caricaturi reproduc fidel portrete, invitatii de nunta, caricaturi haioase, franturi de amintiri si iubirea fata de anumite lucruri/locuri, etc.

Primii pasi vor fi schitati cu atentie, si vei avea ocazia de a previzualiza aspectyul anterior, caruia ii poti aduce modificari, pentru a putea finaliza proiectul.


Eu as oferi astfel de caricaturi, in special cu portrete, redatari fidele ale momentelor petrecute impreuna, atat persoanelor importante din viata mea (familie, prieteni), cu ocazia onomasticii, de Ziua Prieteniei, de ziua aniversarii parintilor, pentru aniversarea sefului cel indulgent si pasnic, etc. O astfel de caricatura pare cel mai inedit si mai surprinzator cadou pe care l-as putea oferi in dar, pentru a concepe o surpriza emotionanta si o amintire unica pentru anii ce vor urma, pana la adanci batraneti.


Cum a fost prima ta experienta cu o caricatura?





You May Also Like

1 comments