Doctor în frumusețe cu remedii la domiciliu

by - miercuri, octombrie 12, 2016

Viața se împarte în momente frumoase și oameni minunați. Frumusețea sufletului se împletește cu cea a trupului, rezultând omul frumos, omul modern, ființa delicată și iubită de tot ceea ce o înconjoară.
Încă de la o vârstă fragedă, mă simțeam afectată de răutățile oamenilor de pretutindeni,de comportamentul față de persoanele cu defecte fizice. Am trăit la rândul meu experiențe care m-au făcut să-mi pierd stima de sine, însă am învățat în timp să nu pun la suflet răutățile, pentru că nu s-a născut încă omul perfect. Eu nu sunt perfectă! Frumusețea mea se naște din defectele ce mă îndeamnă să fac schimbări, să cresc și să evoluez.

Sursa: http://www.doc-advice.com

De la copilărie la maturitate sunt doar câțiva ani distanță. Anterior visam să devin o mare scriitoare, avocat sau chiar chirurg. În mintea mea necoaptă, am simțit că eu pot face parte din grupul acela mic de oameni cu minți strălucite, ce pot salva sute de vieți.
Dar din toate meseriile din lume, am ales să fiu doctor în frumusețe. Aș fi putut alege orice meserie, aș fi putut deveni un pioner desăfârșit în științe inginerești, un doctor stomatolog de excepție, însă am pus pe prim plan dorințele românilor din întreaga lume, de a-și redobândi frumusețea exterioară și de a combate orice problemă în acest domeniu.

Sursa: betterhelp.com

În urmă cu peste 120 ani, s-a constatat că metodele băbești de remediere a unor afectiuni fizice sunt fie innacesibile, fie neplăcute și însoțite de numeroase efecte adverse. Astfel a luat ființă compania Farmec de azi și prima linie de produse dermatocosmetice, care abordează problemele de înfrumusețare cu profesionalim și oferă cele mai ingenioase soluții, direct la domiciliu, accesibile tuturor în raport calitate - preț.

Acneea a fost o afecțiune care m-a sensibilizat, atât din punct de vedere fizic, dar și psihic. O mare parte a copilăriei am petrecut-o în grupuri mici de prieteni, datorită reacțiilor celor din jur care au transformat această problemă în cel mai mare defect. Am realizat că am pierdut ani din viață și multe clipe frumoase, condamnându-mă pentru o vină ce nu-mi aparținea.


De aceea, împreună cu specialiștii Gerovital, am străbătut tainele frumuseții, am cules vorbe, sfaturi și păreri din popor, pe care le-am fructificat pentru a reinventa secretul frumuseții.
Mi-am dorit ca toți cei cu probleme dermatologice să-si recapete zâmbetul și să-și redobândească încrederea de sine, dar și sănătatea cu ajutorul unor produse românești de calitate, mult mai eficiente față de remediile descoperite ulterior și într-o formă adaptată nevoilor fiecăruia..




Acneea este o afecțiune ce poate aparea încă din adolescență și poate persista o perioadă îndelungată. Pe baza unor esențe naturale, am lansat noua gamă Gerovital H3 Derma+ și crema antiacneică destinată tuturor persoanelor din lume, indiferent de tipul tenului sau de vârsta acestora. Am vrut să concep un produs fără vârstă, care să poată fi utilizat oricând în timpul zilei, astfel încât acneea să devină doar o simplă experiență neplăcută, în scurt timp de la utilizare. Crema conține agenți și substanțe antibacteriene, antiseptice și regenerante, ce acționează în profunzime asupra țesuturilor afectate, pentru ameliorarea și tratarea formelor ușoare și medii ale acestei afecțiuni. Crema antiacneică Gerovital H3 Derma+ poate fi folosită și de cei care suferă de acnee severă, în asociere cu un stil de viață echilibrat și un regim alimentar cât mai sănătos.
Am creeat o formulă ușoară cu aplicare externă, proces mai ușor de integrat în rutina zilnică, față de tratamentul medicamentos intern.



Astfel, azi Farmec îți pune la dispoziție o soluție modernă și eficace, care transformă cea mai comună afecțiune dermatologică din lume, în cel mai urât coșmar de ieri. Ceea ce ocrotește natura, este atent analizat și valorificat de către cei de la Farmec, care ne oferă în dar frumusețea pe care am căutat-o pretutindeni. Stop acnee!

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

6 comments

  1. Răspunsuri
    1. Si colectia mea cuprinde numeroase produse Farmec. Sper sa va fie de folos. :*

      Ștergere
  2. Chiar folosesc produse de la Farmec. Am destule. Le recomand. Au si super preturi si calitate

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru articol, Alexandra! Ai scris fain, insa mi-ar fi placut sa dai detalii despre produse, sa fii mai creativa si mai atenta la scriere, caci s-au strecurat niste greseli pe acolo.

    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere