Eleganță cu Answear, pentru evenimentele marca Black Tie

by - miercuri, octombrie 05, 2016

Nimic nu este mai simplu decât să spui lucrurilor pe nume, chiar și atunci când simți nevoia să abordezi un subiect cu o prescurtare.
Black Tie este denumirea evenimentelor importante, ce necesită o garderobă adecvată, formală sau semi-formală: nuntă, botez, cocktail, eveniment business, etc.
Denumirea a apărut în secolul al nouăsprezecelea și are origine duală, în ambele continentele englezești. Evenimentele Black Tie sunt mai puțin formale față de cele White Tie, unde se presupune adoptarea unei ținute de gală, cât mai spectaculoasă: smokinguri rafinate pentru bărbați, rochii de seară, lungi și cat mai ample, pentru doamne și domnișoare.

    
             
Sursa: answear.ro


Stilul Black Tie poate fi adoptat cu ușurință de către oricine, îmbinând elemente uzuale, ținând cont însă de materialele ținutei: mătase, organiza, satin, etc.
În funcție de localul în care se va desfășura evenimentul și de formalitatea acestuia, poți să îți alegi ținuta care știe cel mai bine să te pună în valoare.

Sursa: Instagram Answear.ro

La evenimentele Black Tie de tip cocktail, domnișoarele pot opta inclusiv pentru rochii scurte, compleuri din materiale fine, paiete, în contrast cu pantofi stiletto și să nu uităm de ciorapii nude. Domnii vor fi pretutindeni eleganți în costume, însoțiți de o camașă albă și o cravată.


Ținuta Black Tie, în culorile toamnei

Daca evenimentul a fost deja programat pentru lunile ce urmează, tot ce ai de făcut este să-ți găsești magazinul preferat, care să-ți ofere o gamă variată de piese și culori, pe care apoi să le combini pentru evenimentul mult așteptat. Pentru evenimentele Black Tie nu este condiționată o cromă obligatorie. Însă, dacă dorești să ții cont de culorile actuale în materie de modă, nuanțele de galben, roșu, burgundy și maro, sunt perfecte.

Sursa: Answear.ro

Indiferent că optez pentru o ținută de sezon rece sau cald, Answear a fost întotdeauna locul în care îmi pot găsi inspirația necesară. La niciun eveniment, ținuta all black nu a dat greș!
Cu toate că am chip și suflet de femeie, nu înseamnă că îmi este întocmai ușor să aleg ținuta perfectă, pentru evenimentele ce necesită o anumită prestanță. Magazinul online Answer este un răspuns la cerințele cele mai delicate, feminine sau masculine, pentru toate evenimentele deosebite sub marca Black Tie, îmbinând rafinețea materialelor cu bugetul bine delimitat.

De ce Answer&Black Tie, chiar și atunci când sunt 15 grade afară?

În România, dress code-ul pentru evenimentele Black Tie, poate fi cu adevărat o misiune complicată. Aleg să mă înspiri din ținutele marilor vedete, alături de Answear și Andreea Raicu, Vali Bărbulescu, Claire Danes, Thalia, Angelina Jolie, etc.

Dacă sezonul cald oferă doamnelor o gamă largă de vestimentații, ce poate fi purtată fară griji, sezonul rece poate fi o adevărată provocare, însă, pot alege cu ușurință o vestimentație care să mă definească: o rochie, un compleu, pe care il pot asorta la o haină elegantă, un palton. Nu mă feresc de fuste ample sau rochii cu o palmă peste genuchi.

Sursa: Instagram Answear.ro

Când vremea nu pare a fi un dușman ușor de învins, aleg în prim pas rochia neagră. care în combinație cu accesorii metalizate s-a dovedit a fi un adevărat succes. Negrul merge perfect la orice ocazie, în orice anotimp, pe orice siluetă. Adăugănd un sacou colorat, dintr-o nuanță mai vie, de sezon, o pereche de pantofi nude, câteva brațări diafane sau un colier maxi, ținuta Black Tie este gata de următorul eveniment.

 Alege și tu combinații fine, cochete, nu încărcate în pietre și detalii, ci remarcate prin simplitate și eleganță!

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

5 comments

  1. Imi plac selectiile tale de pe Answear si stiu ca esti o fata cocheta si pasionata de moda, ti-am admirat de fiecare data tinutele. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte reusit articolul. Felicitari! Te pup <3


    https://voxofvanity.wordpress.com/2016/10/04/goodies-from-cosmetics-beauty-hair-2016/

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac rochitele negre alese de tine

    RăspundețiȘtergere