Je suis Colop(ine). Voulez vous une "stampile"?

by - luni, octombrie 17, 2016

S-au cunoscut, s-au plăcut și ... tadam! A ieșit un cuplu fantastic! Nu vorbesc despre un cuplu monden, ci despre unul model și modern: domnul și doamna Colop. Totul se întâmpla în vremurile din trecut, când cerneala era tot mai înspăimântată de chinurile la care era supus stiloul, până să facă un model, o semnătură, o oarece stampilă.


Într-un exces de furie, a ajuns în mâinile creatorului și s-a transformat pe veci în tușul acela pe care-l vedem cu toții la o ștampilă. A cunoscut carcasa perfectă și piciorușele zglobii care nu oboseau niciodată, a alergat în brațele sale cât să o cuprindă întru totul. Astfel a rezultat familia Colop, sau cum îmi place mie să-i zic - Colop(ine), alcătuită din toată gama de ștampile pentru cei mici și cei mari, cu logo, texte sau imagini personalizate.

Cum arată o zi din viața unei ștampile Colop

N-as putea să-ti spun cu exactitate ce face fiecare în parte, dar banuiesc faptul că toate se dau în vânt după noi posesori, cărora să-și expună toate talentele. Știu doar o ștampilă cu mult stil în personalizare, nu doar pentru faptul că face parte dintr-o gamă foarte colorată de ștampile, ci și pentru faptul că este atât de compactă, încât este probabil cea mai simpatică și aventuriera ștampilă din cate am cunoscut până acum. Ea este ștampila de firmă pentru buzunar! Tadaaam!


Banuiesc că într-o astfel de zi posomorată, ștampila de buzunar și-ar dori să lenevească, ascunsă pe o tușieră din spatele paharului cu cearneală. Cum o firmă nu se conduce singură, purtătorul, om de afaceri, în permanență legătură cu diferiți furnizori de servicii, clienți sau viitori parteneri, ștampila de buzunar este accesoriul ideal.
Ca o ștampilă conștiincioasă, mi-o imaginez sărind dimineața din buzunarul posesorului, hop țop către baie, unde-și face rutina completă de îngrijire, ca să arate frumos pentru clienții din cursul zilei.


Apoi, când stăpânul este gata de plecare, ea este gata ferchezuită pentru buzunarul de la piept, geanta office de piele și se asortează perfect cu acel costum extrem de scump. Dar să vezi ce ultra proprietăți! O ștampilă specială Plus 20 Microban are o protecție bacteriologică introdusă din procesul de fabricare, astfel încât o poți plasa oriunde, o poți folosi la nesfârșit, căci stratul anti-bacterian cu ioni de argint nu poate fi doborât. Lupta ei cu bateriile este precum usturoiul la strigoi. Daca proprietarul este alergic sau ușor pretențios, ștampila asta e favorita lui!


După ce purtătorul s-a echipat corect și nu a uitat s-o adauge în colecția lui de mini-călătorie, ștampila Colop începe o nouă aventură. Nici n-apucă să-i dea comenzi, ca ea și-a pus deja amprenta pe documentele importante, și face cu ochiul la toți posesorii documentației. Are mare încredere în puterea sa de cucerire, dar cine nu adoră lucrurile mici, fiabile și de calitate?

Această ștampilă modernă este unul dintre cei mai economici voiajori cu amprentă personalizată. Este micul prieten al afaceriștilor, care-i mereu acolo la nevoie, ștampilând de zor documentele. Pentru micii întreprinzatori sau pentru cei mari, ea este totul! La final de zi, ștampila Colop își primește medalia pentru cea mai bună reprezentație. Mereu în mișcare? Hai, scoate-o la plimbare!


Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

0 comments