OOTD: Gentile jaquard autumn dress from Dreslily

by - duminică, octombrie 02, 2016

Luna trecuta am plasat prima mea comanda pe Dresslily, un magazin online adresat femeilor din întreaga lume, ce poate aduce zambete in sifoniere si culoare. Mi-am ales atunci 2 rochii din jaquard. Comanda s-a despartit in doua pachete, urmand ca cea dea doua rochie sa ajunga cu cateva zile in urma.


Rochiile din jaquard sunt perfecte si pentru toamna. Materialul este de calitate si imprimeurile extrem deosebite. Alegand o astfel de rochie poti fi sigura ca nu vei da gres!

Aveam deja in colectie o rochie cu flori albastre din jaquard, asa ca am decis sa-i aleg si sora de toamna, cu maneci lungi si flori rosii.

*Impresii

Rochie/Dress: https://goo.gl/tQrMqN

Noua rochie aleasa este cea mai delicata din toata colectia mea. Materialul este mai subtire si mai fin fata de rochia aleasa anterior.Este mai lunga cu cel putin o palma si mai bufanta, insa partea de sus mi se pare lucrata putin mai mare la bust si in zona umerilor. Este extrem de confortabila ca si restul, se poate asorta usor cu o pereche de oxford sau cu o pereche de pantofi cu toc. Modelul este la fel de superb, dar manecile se ridica mai greu datorita tesaturii gentile. Aceasta rochie necesita mare atenție, insa cui ii pasa, mai ales cand ea va aduna toate privirile si toate laudele?

Cum vi se pare rochia Dresslily? A ajuns in circa 3 saptamani, a beneficiat de transport expres, dar cel standard e gratuit. A ajuns la vama, dar nu am platit nimic, pachetul a fost ca de obicei bine impachetat. Voi ce v-ați ales?







You May Also Like

3 comments