Step by step: Fly like a bird, move like a qween.

by - luni, octombrie 24, 2016

Pana si pasii de step se pot impleti cu cei de balet si pot creea o armonie. Desigur, pantofii sunt cheia! Alesi cum se cuvine, poti zbura, poti dansa, poti ajunge acolo unde visezi.
Incaltamintea sport este prietena mea cea mai buna, a ta, a tuturor. Cum sa nu te simti increzatoare cand poti controla pana la peste 1000 de pasi in cursul unei zile, iar la final, picioarele tale sa fie la fel de fericite si odihnite?
Multumita cui? Multumita Answear, care ofera peste 3000 de modele la pantofi sport de dama si incaltaminte sport pentru barbati, numai si numai din colectii de top, care sunt renumite pentru confortul si rezistenta in timp. Sa dam startul la miscare in pasi de dans!



Povesti nemuritoare pe strazile gri si intunecate de toamna


Unu-doi, unu-doi! Pasi de tango amortiti se vad in zare. Se duc si se tot duc, incotro le este scris, incotro vor sa cutreiere si sa-si descopere sufletul pereche. Povestea lor ... o da, poveste! Sa nu uit!

Eram amortita de vuietul ce batea in geam, de somnul acela scurt care parca a durat doar cateva minute, desi trecusera ore bune. Drumuri programate, inevitabile chiar, asteptau sa fie duse la bun sfarsit, chiar daca plapuma sifonata ma tot chema inapoi. Stiam ce va urma, asa ca mi-am luat inima in dinti, am tras pe mine prima pereche de pantaloni sport pe care am gasit-o, un hanorac si am plecat la drum.
Era doar noua dimineata, mult prea devreme pentru simturile mele, dar poate prea tarziu pentru doamnele dragute care-si aranjau marfa la expozitie, in vitrina cu pantofi. Totul parea normal, pana cand, doamna draguta cu pletele de foc, a urcat pe pedestal o pereche de sneakersi inalti, cu putina platforma, asortati cu vremea mohorata si stilul meu autohton.


"- Piele naturala, Answear si tonus barbatesc, exact ce-am cautat o viata intreaga! Perfecti, perfecti! In curand vor fi ai mei!"

Pantofii sport Diesel D-string Plus se uitau indelungat la mine, imi faceau cu ochiul printre secundele in care vanzatoarea era prea ocupata sa-i observe, iar eu ... salivam. Niciun copil nu cred ca-ti poate spune ce era in sufletul meu care ii dorea cu disperare. Si daca iti imaginai ca sexul este un impediment, ei bine, pentru mine nu e nici pe departe. Mereu am invatat sa traiesc pe picior mare si sunt in permanenta in cautare de incaltaminte sport care sa mi se potriveasca. Ei ... erau pur si simplu perfecti! Nu ca nu as fi avut de unde alege printre zecile de modele pentru dama, dar pur si simplul mi-au captat privirile si simturile, si tot! Ca sa fiu impacata cu o alegere de sex opus, le-am spus ca sunt unisex. si asa au ramas, de atunci si pana in ziua de azi. Unisex la mine in picioare, sneakers de barbati, pe picior mare de dama.


Mi-am facut curaj si mi-am asumat cele cinci minute intarziere la servici. Nu mi se intampla in fiecare zi sa-mi gasesc perechea de pantofi care ma transforma intr-o adevarata Cenusareasa. Dar mi s-a intamplat sa nu am bani cash dupa mine si totusi cardul, mereu prietenos cu dorintele mele, n-a iesit din schema nici macar o secunda, in timp ce o vanzatoare dactilografia de zor o garantie, iar cealalta ii impacheta riguros in cutia aia eleganta.

"-Pregatiti de drum lung, dragii mei?"

M-am oprit pe o banca, unde entuziasmul nu-mi mai incapea in fire. I-am despachetat in graba, fara sa-mi pese de multimea care se uita ciudat la mine, de parca nu as fi fost in deplinatatea facilitatilor mintale. I-am scos si i-am incaltat repede. In pasi zglobii am ajuns si la servici. Insusi seful suferea de sindromul unei mici intarzieri. Minunat! Rasuflam usurata, cu mintea pierduta in al noualea cer.
Dupa o zi indelungata, inca simteam ca pot sa zbor cu ei: adio cai interzise, adio cai nedescoperite!
Nu stiu din ce magie au fost realizati, dar sigur s-a intamplat o minune, caci si acum cutreier lumea in lung si in lat, acolo unde-mi dicteaza sufletul, acolo unde ei au vrut sa mearga si sa-si culeaga din inspiratia unei zile mohorate de toamna.

Cenusareasa moderna se simte minunat intr-o zi oarecare, cand moda si eleganta momentului se ascunde in articolele sport. Cine spune ca te vei ridica la multimea asteptarilor, alegand doar o rochie de seara lunga, cu decolteu generos si o pereche de pantofi cu toc de zece centimetri?


Be yourself! Choose shoes that fit you the best. Be like a qween without heels.

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

1 comments

  1. Ma bucur sa vad ca iti place si incaltamintea mai casual. Eu una ma incalt foarte des cu tenisi pentru femei, chiar si cu adidasi pentru sport. Imi place incaltamintea mai lejera si cred ca toate femeile ar trebui sa aiba in casa cel putin o pereche de adidasi sport. Mult succes in competitie, draga mea!

    http://lifestylecuteo.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere