Sampon cu esente de cocos si keratina de la BottegaVerde.ro

by - duminică, noiembrie 06, 2016

Ca din file de poveste, cei de la BottegaVerde.ro ne surprind pe zi ce trece. Au conceput un portofoliu bogat, plin de produse originale de la natura, astfel incat sa ne putem bucura si noi de puterea naturii si de cea a frumusetii fara batranete.
Am rascolit putin magazinul online si m-am oprit si la stand-ul cu sampoane. Am gasit samponul cu extracte de cocos si keratina pentru parul cu tendinta de incretire si mi-am zis sa-i incerc puterea.


Rezultate
Samponul are un miros parfumat, placut, cu precadere miros de cocos dulce. Nu este foarte intens insa destul de suportabil. Nu am avut enorm de mari asteptari in ceea ce priveste transformarea coafurii,, adica nu mi-am imaginat nicio clipa ca voi avea un par perfect drept ca si atunci cand il fac cu placa. Insa ma pot declara destul de multumita si surprinsa in ceea ce priveste disciplinarea de care parulul meu are parte atunci cand folosesc acest sampon. Good job, Bottega Verde!


Imediat dupa ce l-am uscat am putut observa faptul ca nuanta parului mei este mult mai stralucitoare decat de obicei, firul de par mult mai gros, per ansamblu un par mult mai voluminos. Mereu mi-am dorit un par cat mai voluminos si cat mai ordonat cu putinta. Se pare ca doar cu ajutorul samponului cu cocos si keratina de la BottegaVerde.ro am reusit acest lucru.

Nu uitati ca utilizand codul JUSTME inainte de finalizarea comenzi, primiti din partea Bottega Verde Romania o reducere suplimentara existente celor de pe site, Atenetie! Grabiti-va pentru ca acest cupon este valabil doar primilor 20 cititori.

You May Also Like

1 comments