Cum să dai banii pe seama review-urilor unui produs și cum m-a dezamăgit Farmec

by - vineri, aprilie 14, 2017

Ieri am mers la farmacie pregătită sa-mi achiziționez un tratament pentru regenerarea parului de la Farmec. Stiind că folosesc și alte produse Farmec și că produsele chiar se comportă bine, am cumpărat soluția cu petroleum și șamponul regenerat din aceeași gamă, în speranța că voi regenera părul ceva mai bine și mai repede față de amestecul de uleiuri esențiale.

Produsele le-am achiziționat din farmacia Dona, unde la raft era specificat că un al doilea produs cumpărat are 50% reducere, pe care farmacista nu cred că mi-a aplicat-o. Menționez că la achiziție am mai prezentat și un card Dona pe baza căruia am avut undeva la 2-4 lei reducere (cică) la fiecare produs.

Trecem peste...

Ca orice persoană din ziua de azi, primul lucru pe care l-am făcut a fost să consult review-urile utilizatorilor, care au părut extrem de mulțumiți de soluția cu pricina. Așa că am făcut achiziția de bună credință că produsul își va îndeplini misiunea măcar parțial.

Poate am fost prea ghinionistă sau utilizatorii au au fost prea generoși cu review-urile lor, astfel că concluzia de final a fost aceea că am dat banii doar că să-mi reamintesc cât de "bine" arata părul meu după cele 4 decolorări.

Am lăsat soluția să acționeze două ore, așa cum era și în indicațiile de utilizare. După spălare, surpriză! Jumătate din părul meu era extrem de deteriorat, ținând cont că părul meu abia își revenise după două -trei măști (una pe săptămână) cu uleiuri esențiale. Părul mai scurt, cel de la suprafață, a fost cel mai afectat. În plus, din blond, părul meu a ajuns la o combinație de blond, roșcat și verde. DEZASTRU!

Prin urmare, experiența aceasta m-a demoralizat extrem de tare. M-am programat deja la frizer(cumva dezastrul trebuie îndreptat, oarecum), care cu siguranță va fi speriat de rezultat.

Nu știu ce minuni a făcut această soluție la alte persoane, la mine a fost fix contrar așteptărilor, făcând mai mult rău decât bine. N-aș avea tăria să zic despre un brand sau despre un produs că e extraordinar și sa-l ridic în slăvi, când rezultatul este invers. Așadar, dragi cititori și cititoare, vă recomand ca atunci când faceți o achiziție să vă oferiți părerea sinceră. Chiar și o părere negativă poate fi salvarea unui alt cumpărător și la randul vostru puteți evita să aruncați banii pe fereastră.

Din păcate, Farmec, m-ați dezamăgit complet de această dată!

You May Also Like

2 comments

  1. Nu ma asteptam..cred ca e vorba de Gerovital.L am folosit doar p cel anti cadere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am avut probleme cu produsele lor până acum. Da, de la Gerovital. Poate la alte persoane chiar funcționează dar pe mine m-a îngrozit.

      Ștergere