Wishlist Rosegal: Ce mai adaugam vara in cosul de cumparaturi

by - vineri, iunie 23, 2017

Au mai ramas doar doua produse Rosegal recent comandate despre care urmeaza sa va povestesc zilele acestea. Asa ca am plasat o comanda noua, fiind plina de inspiratie de lucrurile deosebite pe care le gasesc aici. Nu sunt lucruri de firma, insa sunt foarte frumoase si destul de calitative pentru pretul lor extrem de accesibil.



De data asta mi-am ales o pereche de espadrile. Am auzit ca ar fi extrem de comode si le-am gasit la reduceri, deci merita o sansa. Nu am deloc in colectia mea o astfel de pereche de papuci. Ca prin urmare, abia astept sa-mi soseasca.




Bluzita asta cu perlute mi-a furat toata atentia. Din pacate singura marime disponibila este L. Sper totusi sa nu fie foarte mare. Pana acum toate produsele Rosegal le-am ales pe marimea mea, insa am in garderoba si produse de marimi mai mari. Ramane de vazut. Cert este ca e foarte moderna, eleganta si draguta.



Din nou...geci din imitatie. Este intr-o oferta grozava, asa ca nu m-am putut abtine si este usor diferita fata de gecile de la noi, cu acel model floral.


Am rascolit putin si la categoria de make-up. Mi-am luat o noua pensula pentru fond de ten sub forma de peste. Am deja o astfel de pensula in colectie si imi place enorm de mult cum aplica fondul de ten. Pe langa aceasta am mai luat si un fond de ten extrem de ieftin. Sunt curioasa de acoperirea acestuia si daca se va potrivi tenului meu.

Fond de ten: https://goo.gl/sd3sjY

Cum vi se pare aceasta comanda?

You May Also Like

2 comments