Zaful mega wishlist

by - sâmbătă, octombrie 14, 2017

Buna, dragele mele! Am revenit pe fir cu un alt wishlist. Am plasat destul de multe comenzi pe care le-am primit in ultima vreme, altele inca se afla pe drum. Am auzit ca se va mai incalzi, fapt ce-l astept cu nerabdare ca sa va arat noile tinute.

Pentru moment ne rezumam la un nou wishlist marca Zaful. Cei de la Zaful au adus in stoc o gramada de chestii misto, care mi-au atras atentia.
Am ales pentru astazi 10 lucruri dragute pe care le am in asteptare, pe care le voi achizitiona zilele astea si o parte in viitorul apropiat.
Sa trecem la treaba!

In primul rand, am gasit 3 bluze superbe. Mai bine zis un pulover si 3 bluze.
Puloverul cu rupturi si funde l-am gasit in urma cu doua zile. E evident un model nou, pe care nu l-am mai vazut pana acum. L-am ales pentru ca vine insotit de panglici care se imbina precum o codita, iar la capat le putem lega, sa facem niste fundite. Mi se pare extrem de bombonicios, interesant si dragut.



A doua preferinta este o bluza din dantela cu detalii negre. Am vazut bluza asta eleganta in urma cu ceva vreme si am tot cautat-o pe site-urile acestea chinezesti. In sfarsit au adus-o si pe Zaful, insa doar in marimi foarte mari, ceea ce ma intristeaza.
O alta bluzita draguta este din voal, un material foarte intalnit in garderoba mea. Mi-a placut atat imprimeul floral, cat si croiala, care cred ca se aseaza extrem de frumos si fluid pe corp.

Scarf/Esarfa: https://goo.gl/Xy7SEZ
Pants/Pantaloni: https://goo.gl/iE6vme
Pulover/Sweater: https://goo.gl/1snPYC
Bag/Geanta: https://goo.gl/u96YP6


Am trecut si pe la pantaloni, caci se pare ca aici gasesc modele mai unice pentru gusturile mele.
In cele din urma m-am mutat si la incaltaminte, genti si accesorii. Am gasit si aici o pereche de ghete preferate, cat si cateva accesorii, niste cerceii, genti, pe care le-as adauga la colectie cu mare drag, oricand.

Coat/Palton: https://goo.gl/QJByt9
Dress/Rochie: https://goo.gl/9ueakw
Earings/Cercei: https://goo.gl/ajLRaH
Am gasit si o rochie foarte draguta si niste accesorii potrivite pentru sezonul rece. In concluzie, la Zaful gasesti de toate pentru fiecare sezon!

Care sunt preferatele tale? Tu ce selectii ai face?

You May Also Like

0 comments