OOTD: Cum sa imbini puloverele in tinute elegante

by - joi, noiembrie 02, 2017

Pentru sezonul rece, cea mai faina combinatie porneste de la piesa centrala: puloverul. Le gasesti peste tot, cu diferite imprimeuri si modele, din diferite materiale. Bineinteles, preferatele mele sunt cele tricotate, dintr-un tricot pufos, cu ochiuri mari.


Skirt/Fusta: http://goo.gl/4RFXcZ
Boots/Cizme: http://goo.gl/DMdVmh


Poti iesi din anonimat chiar si cu un pulover. Diferenta o face croiala si modelul. Adeseori e suficient un pulover simplu, pe care il poti imbina cu elemente mai elegante si sa creezi o tinuta potrivita sezonului, stilului tau si mai ales eleganta.

Sale shopping festival: aici/here


Pentru outfitul de astazi eu am decis sa imbin unul din puloverele mele tricotate pe care l-ai vazit si in outfitul trecut, cu o fusta burgundy Zaful si o pereche de cizme, ambele din catifea.


Fustita am achizitionat-o odata cu geaca mov si cred ca e alegerea care-mi place cel mai mult. Contureaza talia perfect, e moale, draguta si eleganta. In ultima vreme asociez catifeaua cu sarbatorile de iarna, iar fusta asta cred ca merge de minune la o multime de idei pentru vestimentatie. A fost extrem de ieftina si chiar se aseaza asa cum mi-am dorit.

Tu faci astfel de combinatii?







You May Also Like

0 comments