OOTD: Geaca din imitatie mov pastel

by - joi, noiembrie 02, 2017

Vremea s-a schimbat drastic. As trece in calendar acest sezon al virozelor, care ne-a bagat direct in hainele groase de iarna. Nu e cazul meu, lucky me, dar nici nu iubesc frigul.

Ma asteptam la schimbari bruste, motiv pentru care am pregatit din timp tinutele cu fuste, rochite si alte piese de genul. Nu-i ca si cum nu mi-as mai fi cumparat cateva astfel de lucruri (doar cateva...stiti voi 😂), dar predominante in ultimele comenzi au fost puloverele. Relax, vorbim curand si despre ele!

Jacket/Geaca: https://goo.gl/hxsJhz
Boots/Cizme: https://goo.gl/9DxB7x


Astazi m-am gandit sa va vorbesc despre una din acele tinute cu fuste si am zis sa incep cu geaca mov achizitionata de pe Zaful. Site-ul imi place foarte mult, are chestii misto si de obicei de calitate.
Am geci din imitatie pe multe culori. Fix una mov mai lipsea! A fost o alegere oarecum imprevizibila, negandita cu calm, la rece. Fata de restul gecilor pe care le am de la ei, aceasta e la un pret aproape dublu. Bineinteles, am avut asteptari mari chiar daca nu a fost dragoste la prima vedere.


Culoarea e fix ca in poza: un miv deschis, tare placut. Materialul insa m-a surprins. Imitatia este una moale, fina, nu rigida precum in cazul celorlalte. Nu ma deranjeaza in mod deosebit, insa eu personal le prefer pe cele mai rigide. Ghinionul neu a fost ca geaca a venit cu mici defecte, portiuni din piele ciupite, la fermoarele buzunarelor si una pe spate, ceea ce clar nu te astepti sa intalnesti la o astfel de geaca.

Sale shopping festival: aici/here


Per ansamblu e draguta, dar nu cred ca merita pretul atat de ridicat si clae o astfel de geaca ar trebui sa fie impecabila. Sunt convinsa ca nuanta face toti banii, precum si in cazul paltonului verde.

Voi ce parere aveti?








You May Also Like

2 comments