SuperBlog: Singura călătorie ce nu costă (aproape) nimic

by - luni, martie 05, 2018

Costuri, costuri și iar costuri! Oare cât mai poate duce firea noastră când vine vorba de lucru mult cu bani puțini? Cum să-ți permiți o excursie gratuită? Adevărat, cam greu când nu pui zilnic bilete la loto, cand TVA-urile cresc pe zi ce trece și când banii nu se înmulțesc la fel de repede ca și parlamentarii. Mai există și unele incursiuni în diferite domenii pe care le-am putea vedea drept călătorii și în care nu sunt implicate niciun fel costuri materiale. E o experiență din care putem învăța și vizualiza la fel de multe lucruri precum într-un sejur turistic, plătit. Iar la final ai putea chiar la propriu să călătorești în locurile în care ai visat.

Cum arată genul acesta de călătorii?
De fapt, pentru a câștiga, tot ce ai nevoie e răbdare, inspirație și un blog. Cam asta presupune Super Blog.


Este o competiție interesantă care pe lângă faptul că adună la un loc parteneri recunoscuți la nivel național, îți pune creativitatea la încercare și îți face cunoscută posibilitatea de a cunoaște oameni noi. De fapt, e singura competiție care la sfârșit te invită oficial să cunoști juriul, partenerii pentru care ai scris, cât și pe ceilalți participanți.

Mă încumet și de această dată să mă înscriu, căci de ce nu? Nu există impedimente materiale care m-ar putea opri. Definiția cheie e verbul "a vrea".
Deși de data asta nu voi ajunge la Gala SuperBlog, căci sunt la zeci de kilometri depărtare, nici asta nu e un impediment. Au mai fost situații, iar discriminări nu există.

Dacă și tu ești curios de o asemenea călătorie ai timp oricând să te înscrii în competiție, prin intermediul unui articol ce-ți anunță participarea și prin completarea formularului de pe site.
Probele deja au început și termenele limită se sfârșesc curând. So?

You May Also Like

0 comments