Haul decorațiuni pentru casă de pe Rosegal

by - joi, aprilie 12, 2018

Prima mea comandă în Italia de pe Rosegal s-a diferențiat de restul comenzilor făcute până acum. Dacă haine și accesorii am ales de fiecare dată, m-am gândit că pentru a face mai plăcută șederea temporară, să achiziționezez și câteva lucruri pentru casă.
Comanda a fost împărțită pe mai multe pachete pentru că, multe dintre produse aveau termen mai mare de prelucrare. Din păcate, produsele cu timp mai mic de prelucrare, care au fost trimise primele, s-au pierdut pe drum. Iarăși nu-mi pot explica faptul că nici aici nimeni nu îți oferă explicații dacă nu ai un număr înregistrat. Și tot nu pot înțelege cum e posibil într-o lume tehnologizată, când sunt convinsă că nu se dă nimic fără măcar o semnătură, să dispară lucrurile pur și simplu. Mă rog... Să revenim la oile noastre.

Printre articolele primite, două pachete au ajuns prin poștă și două prin curier. Nu m plătit taxe suplimentare și toate au sosit acasă.

În primul rând mi-am ales un tapet de perete. Avantajul acestora este că sunt foarte realiste, se găsesc într-o gamă variată de culori, mărimi și modele. Dacă locuiești temporar într-un loc, îl poți refolosi oricând. Dezavantajul este că nu are un sistem de prindere, motiv pentru care trebuie să găsești o altă soluție (eu l-am prins cu scoci).

Tapet/Tapestry: http://bit.ly/2qr1sQ9


Mi-am luat și un stiker, deși mă feresc de obicei de astfel de achiziții. În mod normal, acestea, odată lipite nu mai pot fi reutilizate a doua oară. Stickerul a venit înfășurat pe o bucată de poliester. Ingenioasă ambalare!
Însă, spre deosebire de abțipildurile obișnuite, acesta are în compoziție 50% plastic, 50% silicon. Datorită materialului mi-a fost foarte ușor să-l poziționez din mai multe încercări, astfel încât cred că am toate șansele să-l mai pot reutiliza și pe parcurs. Lipiciul e calitativ și nu a lăsat reziduri în locurile încercate.



Întotdeauna e util să ai în casă un tensiometru. După problemele mele de sănătate de la începutul anului, m-am gândit să dau o șansă tensiometrul de pe Rosegal, ce se găsește la un preț mult mai bun decât în farmacii. Este un tensiometru de mână ce mi se pare că are o acuratețe de circa 90-95%. Foarte util pentru zilele în care îți este rău și vrei să verifici dacă starea se datorează unor probleme la inimă.

Tensiometru/Blood Monitor Preasure; https://goo.gl/2QqkWF



Ne-am luat telefoane noi și bineînțeles, am căutat și huse pentru a le proteja. Pentru modelul ales e foarte dificil să găsești o husă (pentru că sunt modele mai noi, bănuiesc) iar dacă ai noroc, prețul te dă pe spate. Nu m-a costat nimic să caut pe Rosegal o husă potrivită și am găsit două, la un preț mult mai accesibil ca în alte locuri.
Din păcate, am făcut o asociere nepotrivită între noua marcă și un alt model ce mi s-a părut a avea aceleași dimensiuni. Vina îmi aparține în totalitate, pentru modelul cu flori. Nu a fost o alegere nefolositoare, căci se potrivește pentru telefonul lui vechi. Însă, husa lui a fost luată exact pe modelul telefonului și se potrivește perfect. Ambele arată foarte bine și sunt calitativ construite.



Răscolind pe site am găsit și alte produse interesante, precum banda adezivă fosforescentă de 3m. Poate părea o alegere banală, dar este foarte folositoare. Poți realiza treceri de pietoni în casă, o poți pune pentru a marca prizele și intrerupătoarele, ușile, etc. Având în vedere că locul în care locuiesc e foarte întunecat seara, banda adezivă joacă un rol de siguranță, de atenționare și chiar și de amuzament.



Mi-am mai ales și două pixuri tare frumoase și elegante. Pasta e neagră, intensă, iar la capătul opus are burete pentru tuchscreen ce "reacționează" în timp real. Cred că este o idee simpatică și pentru cadouri. Astfel de modele ajung de obicei să coste chiar și peste 100 lei. Pe Rosegal nu-i cazul!


Ce spuneți despre aceste selecții? Ce produse ați achiziționa/v-ați dori să încercați?

You May Also Like

1 comments