OOTD: Combinații jucăușe

by - marți, aprilie 17, 2018

Bună dimineața! Aici, cu subsemnata cafea de față, redactez următoarele: vreau vară, căldură și soare. Nu prea seamănă deloc a zonă din aceea în care sezonul cald vine repede, așa cum era în Grecia. O zi e cald, două plouă, motiv pentru care umbrela e sfântă și chiar am cumpărat zilele trecute o nouă umbrelă drăguță, ca s-o am de rezervă.


Așa a fost și acum două zile și noroc chior că m-am sincronizat la timp. Mai apoi a început weekend-ul ploios să-și facă de cap.
Am primit un nou pachet de la Zaful și deși copacii înfloriți s-au scuturat, ne-am încumetat la o plimbare în parc.


Noua ținută e toată catifelată și vine la pachet cu un body animal print din catifea, la care am adăugat o fustă din catifea, o pereche de ciorapi, care i-am descoperit în parc, când am început să fac pozele, că au o gaură de ditamai frumusețea, undeva pe picior și de care a trebuit să mă descotorosesc. Am adăugat și o pereche de ghete de motor pe care mi le-am cumpărat zilele trecute și care spre surprinderea mea sunt super comode, nu alunec cu ele ca alte perechi de încălțăminte pe care le am la mine, nu mă dor picioarele și nu îmi fac probleme.

Zaful animal print body: https://goo.gl/mJWZqn


Body-ul de catifea e ceva mai flexibil față de primul body pe care l-am luat tot de pe Zaful. Dacă primul era mai de primăvară, acesta merge de minune pentru sezonul cald, e ușor elegant și foarte comod.
Contrastul mi s-a părut tare drăguț, un fel de sweet-moto, aș zice eu.
Ca să păstrez cât de cât din eleganța și asorteul ținutei, am folosit și geanta pe care am primit-o în aceeași comandă, o geantă simpatică, pentru care m-am stat prea mult pe gânduri și care e foarte versatilă. Geanta propriu-zisă e realizată dintr-o piele foarte rigidă cu broderie de tip macrame, țesută în imitația de bună calitate. Mânerul este însă foarte flexibil, la fel ca și cureaua ajustabilă ce-mi permite să o port pe umăr sau tip poștaș.



În această comandă m-am mai gândit să adaug și să testez și niște cosmetice, așa că am achiziționat o paletă de farduri din sclipiciul, care au costat un sfert din prețul oficial. Probabil o replică. Aceste farduri sunt extrem de pigmentate și maneloase.
Ambalajul e foarte elegant și se aseamănă cu o carte foarte scumpă, cu coperți magnetice rigide. Ca aspect, această paletă mi se pare minunată pentru o idee de cadou.


Însă, din păcate, sunt destul de dificil de aplicat, spre imposibil, cu o pensulă. La aplicarea cu degetele, am observat că fardurile nu se transferă foarte bine pe pleoapă și nu întoată intensitatea acestora. Însă, cel mai bine s-au aplicat cu pensula umedă, dar destul de greu, chiar și așa. La început am simțit o ușoară stare de iritație, care pe parcurs s-a domolit. Se știe că pielea mea e destul de dificilă în materie de make-up. Cu siguranță o s-o mai folosesc și pentru prețul ei mic, cred că merită măcar o încercare, mai alea celor care au ceva mai multă experiență pe partea de machiaj.

Glitters make-up palette: bit.ly/2uVvLmF



Cum vi se pare ținută de azi? Ați folosi o asemenea paletă de farduri?









You May Also Like

2 comments

  1. its my Pleasure to read your blogs post are very exelent thanks to give good informasion
    regards
    Pooja Roy Delhi
    Delhi Russion escorts

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa ținuta. .geanta îmi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere