Scandalash - Fă senzație cu genele tale!

by - luni, iulie 02, 2018

Începem săptămâna cu o veste bună! S-a lansat noua mascara Scandalash de la Melkior, pe care am avut șansa să o testez înainte de lansare. Noua mascara are prețul de 40 lei iar primii 100 de clienți care o comandă vor primi și un creion de ochi negru Khol, ce te va ajuta să intensifici privirea pentru o nouă înfățișare mai seducătoare.
 Încele ce urmează vă voi spune și impresiile mele vizavi de noua mascara.
Merită să o ai în colecție? De ce?


Dacă ți-ai pus aceste întrebări, acum e timpul să despicăm firul și să primești răspunsul.
Mie personal îmi place noul produs. Are o periuță lungă ce permite aplicarea cu ușurință atât pe genele inferioare cât și pe cele superioare, fără a rata nicio geană.
Nuanța este intensă și alungește genele fără a le încărca. Pentru mai multă dimensiune poți aplica și un al doilea strat care va defini genele și mai mult, însă fără să le încarce.


Scandalash oferă volum și alungește genele fără să le încarce și fără să ofere un aspect superficial. Rezistă impecabil întreaga zi completează plăcut machiajul ochilor.

Această mascara este indicată persoanelor care vor să-și contureze genele fir cu fir, fără a încărca genele și fără a oferi un aspect artificial, care să reziste pe parcursul întregii zile. Nu curge și nici nu se transferă pe pleoapa inferioară.


O veți încerca?

You May Also Like

0 comments