Accesorii personalizate pentru ținutele tale by Ioana Fodor

În urma cu puțin timp am cunoscut o femeie minunată. Nimic nu s-ar fi întâmplat fără ajutorul Elenei de la elenisme.ro .
V-am tot povestit pe blog de ținute, sfaturi, produse de înfrumusețare. Astazi am o postare specială despre Ioana, acea Ioana care creează accesorii personalizate de tot felul: cercei, broșe, papioane, etc.


Accesoriile personalizate sunt reflexia noastră, la fel cum e și vestimentația pentru unii, dar sunt în acelaș timp și un cadou unic pentru cei dragi nouă. Ele cuprind acele elemente la care am visat sau pe care ni le dorim.
N-am avut niște modele fixe în minte, așa că i-am lăsat Ioanei liber la imaginație. La fiecare pas Ioana mă întreba de detalii, culori. Iarăși, i-am oferit doar un punct de orientare, dar am preferat să fiu surprinsă. Și așa a fost!


Două zile mai târziu, Ioana, mă contactase să-mi spună că accesoriile sunt gata și dacă am altceva în minte, poate, bineînțeles, să intervină cu modificări. Am făcut ochii cât cepele când am văzut accesoriile în poze, dar minunea a urmat după, când le-am atins pentru prima dată.
A doua zi avea să mă contacteze curierul și am ridicat impresionată pachetul. De la un colet în care se aflau multe ziare, ridicat în aceeași zi, am avut un șoc când am trecut la coletul Ioanei. O cutie mare de carton găzduia o cutie cu fundiță roșie și o super-folie cu bule. Am amuțit!


Țin minte că m-am învârtit în jurul cutiei circa 30 minute până s-o desfac. Până și cutia era una dintr-un carton fin, imprimat, ca un fel de piele. După mai bine de doi ani de colaborări și colete diverse, pentru prima dată inima mea se făcuse mică de tot.
La insistențele Elenei, mi-am făcut curaj să deschid cutia. Iarăși șoc! Înăuntru se aflau o mulțime de accesorii create special pentru mine, multe broșe splendide (mi-am dorit mult să-mi măresc colecția), fundă de păr, colier cu fundă, cercei, instrucțiuni de întreținere, chiar și o bomboană Rafaello. Cum să nu rămâi șocat când vezi atâta atenție la detalii? Nu, nu toti au așa ceva. Ambalarea a fost de nota 10++.


Fiecare accesoriu a fost împachetat la rândul lui îmbrăcat în folie cu bule și poziționat strategic în cutie. Materialele sunt plăcute, fine, de calitate. Nu am găsit niciun fir de ață să atârne greșit sau vreun colț greșit poziționat. Accesoriile mele se prezintă impecabil.
Sunt tare mândră să vi le arăt și vouă și, deși îndrăznesc cu greu să le ating, promit să vi le arăt în ținutele ce vor urma curând.


Pe Ioana o găsiți pe pagina Accessories by Ioana Fodor. În urma experienței mele vă recomand din tot sufletul accesoriile ei, care sunt ideale pentru a le face cadou sau pentru a vă adăuga la colecție niște articole unice, ce nu se găsesc la tot pasul. Broșele tip papion merg excelent în orice sezon la bluze, pulovere, paltoane, chiar și la genți.

Vouă vă plac astfel de accesorii? Aveți unele în colecție?


Comentarii

Postări populare