Îngrijirea delicată a pielii în sezonul rece cu Andalou

Iarna și-a intrat în drepturi iar pielea necesită tot mai multă atenție. Pentru cei cu ten normal, sensibil sau uscat, îngrijirea este cu atât mai importantă căci, în ciuda unor game enorme de produse destinate îngrijirii nevoii pielii noastre, acest aspect este delicat și de cele mai multe ori confuz.


Ziceam ceva de ten sensibil? A, da! Mâna sus! Pentru toate persoanele cu ten sensibil astăzi avem impresii despre o astfel de gamă dedicată - Andalou Sensitive.
De când am aflat că cei de la Secom ne sunt parteneri ai evenimentului Bucovina Beauty 2 cu câteva noi produse de îngrijire, mi-a atras atenția imediat această gamă de la ei. Cel mai tare mi-a atras atenția spuma de curățare, un concept pe care nu-l mai văzusem nicăieri. Vorbim imediat despre fiecare produs primit cu impresiile mele personale.
Deși știam de mult timp că produsele au la bază o serie de extracte naturale, ceea ce nu știam e faptul că aceste dermatocosmetice sunt produse în America. Totodată vreau să vă aduc la cunoștință, ca și alte dăți, că produsele din plante, respectiv dermatocosmetice, funcționează de fel pentru mine (cu foarte mici excepții).


După cum vă spuneam și anterior, la această soluție de curățare a tenului m-a atras conceptul. Dacă vedem la tot pasul ape nivelare și creme sau loțiuni de curățare, aceasta este o spumă fină și delicată.
Produsul vine într-un ambalaj dotat cu pompiță, ceea ce permite o dozare ușoară a produsului. Nu cunosc secretul transformării soluției lichide care se transformă în spumă odată cu apăsarea pe pompiță, însă am remarcat că circa jumătate de pompiță este doza suficientă pentru mine.


Spuma face parte din gama 1000 Roses, datorită extractului de trandafir care-i să un parfum formidabil, ce se resimte pe ten.
Pentru aplicarea acesteia îmi umezesc tenul în prealabil și aplic cantitatea de spumă necesară pe palme, după care masez ușor fața. În contact cu tenul, spuma se topește și dizolvă impuritățile și machiajul. Apoi clătesc.
Conceptul e diferit, textura spumei este extrem de fină și plăcută, iar rezultatul final este o senzație revigorantă.
Datorită conținutului de acid hialuronic, această spumă de curățare nu doar că îndepărtează machiajul și impuritățile fără a fi necesar să frec și să-mi agresez tenul, însă are și un efect de hidratare. Tenul rămâne curat, luminos, pielea este hidratată și fermă în proporțiile necesare (fără a lăsa senzația de ten încărcat).
Singurul ei minus este acel pas de clătire când, pe piață sunt atâtea produse cu efect similar ce nu necesită clătire, atunci când vorbim de momentele mai leneșe. Efectul însă e mult mai plăcut și de un succes garantat. Am prins mult drag de acest ritual.


Gama Andalou are multe produse preferate mie însă, din toate produsele încercate până acum, cremele mi se pare pur și simplu fabuloase. Nu am mai întâlnit la niciun brand o textură atât de fină, de tip gel, care nu încarcă tenul absolut deloc, lasă pielea moale și catifelată, previne descuamarea pielii deshidratate și se absoarbe instant în piele. Cam asta am remarcat eu, după ce am încercat 3 creme diferite de la Secom.
Crema de zi cu extract de trandafiri deține și ea acel parfum floral specific și este exact ce am eu nevoie din toate punctele de vedere, pentru că tenul meu e și sensibil, și deshidratat.
O folosesc zilnic chiar dacă nu ies afară și îmi place s-o folosesc și drept primer. În cazul meu, succesul a fost garantat în ambele situații, motiv pentru care vă recomand și acest produs, precum și gama albastră pentru ten normal. Textura asta faină o întâlnim și în cazul cremelor de noapte. Miracolele chiar se văd a doua zi.


Deși nu sunt pretențioasă la parfumuri, parfumul acestei creme nu este pe placul meu. Însă, trecând de acest aspect căci, în fond ne interesează eficacitatea, pot spune că vine într-o cantitatea foarte spornică. Pentru momentele în care am mâinile extrem de uscate utilizez o cantitate maximă de circa unul-două boabe de mazăre, crema având o textură ceva mai densă.


Datorită complexului de celule stem din mere și struguri, precum și al ungurilor, uleiurilor nutritive și ale extractelor din fructe și aloe, crema aceasta de mâini se absoarbe rapid și hidratează în profunzime, fără a lăsa senzația aceea grasă sau lipicioasă, pe care o întâlnesc frecvent în cazul cremelor clasice. În plus, de menționat este și faptul că fiecare achiziție a acestei creme de mâini este donată integral unei organizații de caritate.


Acestea fiind zise, mă declar încă o dată fermecată de aceste dermatocosmetice din portofoliul Secom România. Produsele se pot găsi în magazinele fizice din țară, precum și în magazinul online cu același nume.

Comentarii

Postări populare