Detoxifiere după seara de Anul Nou cu Aslavital Mineralactiv

by - marți, ianuarie 01, 2019

Încep prin a vă ura un călduros "La mulți ani!", cu sănătate și rezoluții împlinite.
 Continui prin a vă invita la o detoxifiere completă înaintea primei întâlniri oficiale din Noul An, cu cei dragi, la primii pași dintr-o rutină completă de îngrijire ce evidențiază trăsăturile româncelor gospodine, ce s-au trudit pentru masa bogată.


Astăzi începem anul cât se poate de românește și vorbim despre gama antipoluare de la Gerovital, un brand cu tradiție în îngrijirea româncelor de pretutindeni.
Penultimul eveniment la care am participat în cursul anului trecut, Bucovina Beauty, mi-a adus un pachet de goodies de la Farmec și nouă gamă de îngrijire Aslavital Mineralactiv, despre care am discutat puțin înainte de sfârșitul anului.

La toate fetele pasionate de înfrumusețare au ajuns cele trei produse despre care vorbim astăzi: crema intensiv hidratantă, masca neagră detoxifiantă peel-off și un set de 10 fiole intensiv hidratante.
Noua gamă are la bază extracte minerale, pudră de argilă și alte substanțe nutritive.

Crema hidratantă antipoluare pentru ten sensibil

Tenul sensibil, așa cum este și a meu, necesită o ingrijire specială. Este predispus la iritații, sensibil la schimbările din mediu și poate fi tot mai afectat de orice urmă de poluare.
Crema antipoluare pentru ten sensibil are o consistență cremoasă și fină, hidrateaz tenul în profunzime, lăsând-l catifelat și ușor parfumat.
Deși este o cremă de zi, o recomand chiar și pentru ingrijirea de seară, pentru a "sigila" ritualul de ingrijire.

Masca detoxifiantă peel-off

Inainte de a finaliza ingrijirea tenului prin hidratarea corespunzătoare, îti recomand să aplici o dată-două ori pe săptămână o mască ce detoxifiază tenul în profunzime.
Am încercat această mască Aslavital care a fost o adevărată surpriză pentru mine. Este prima mască neagră ce nu smulge firele de păr de pe față, provocând usturime și dureri insuportabile la îndepărtare, precum în cazul măștilor negre existente pe piață.
Aceasta se aplică pe ten, se usucă relativ repede, după care se îndepărtează prin desprinderea filmului negru. Tenul rămâne foarte hidratat și catifelat, dar totodată sunt îndepărtate și o parte din punctele negre sau cele de grăsime.


Set de fiole intensiv hidratante

Am testat noile fiole intensiv hidratante Aslavital care vin la pachet cu un dispozitiv de rupere a capului fiolei. Mi se pare foarte util acest lucru căci, având în vedere duritatea fiolei de sticlă, deschiderea acestora ar putea fi foarte dificilă.
O fiolă este destinată unei utilizări însă, deoarece tenul meu este doar puțin deshidratat în sezonul rece, îmi este suficient un sfert de fiolă, maxim jumătate.
Acestea hidratează tenul intensiv și poate fi utilizată în combinație cu creme și alte produse de îngrijire, indiferent de momentul zilei.


Ca prin urmare, noua gamă oferă necesarul tenului în sezonul rece, atât celui uscat sau deshidratat, cât și celui poluat de activitățile zilnice ce au avut loc în ultima vreme. O găsiți atât online, în magazinul farmec.ro , cât și în hipermarketuri sau supermarketuri, la un preț extrem de accesibil.
Voi ați încercat-o?

You May Also Like

0 comments