OOTD: Sacoul roz pastel și ținutele office.

by - luni, mai 20, 2019

Pe începutul ăsta frumos de săptămână, în care mă delectez cu peisajele vechi surprinse de-a lungul ședinței foto și cu gândul la astfel de piese extraordinare ce sunt acum la mine în garderobă, zic să-ți ofer puțină inspirație la început de săptămână.

Niciodată nu mi-au plăcut sacourile. Le-am asociat cu aerul bătrânesc sau cu spiritul mult prea masculin. Dar în ultimul an, moda costumelor și a sacourilor s-a reinventat atât de mult încât stilul ușor office a început să-mi facă cu ochiul. Am căutat în permanență în ultimele luni un sacou care să fie potrivit pentru ținutele mele de zi cu zi și care să fie suficient de feminin, ideal pentru ținutele office, cât și pentru cele elegante.
Și m-am bucurat la nebunie când a sosit recenta comandă de la Bonprix, cu două astfel de "bijuterii" în nuanțe pastel.

Sacou: Articol 92671781


Dacă îți dorești o culoare care să fie potrivită oricărui stil și care să te relaxeze în același timp, nuanțele pastelate sunt perfecte pentru asta. Iar alegerea unui astfel de sacou este cu atât mai extraordinară, din pricina multitudinilor de ținute pe care le poți aborda la serviciu  la școală, în timpul liber sau chiar și la ocazii.
Poți opta pentru bijuterii și accesorii impunătoare care să-ți redea acel aer extrem de elegant.


Sacoul roz pastel cu tente de coraliu de la Bonprix este dintr-un material sintetic, dar foarte confortabil. Deși recenziile nu m-au convins am vrut să-l văd cu proprii ochi. Și nu regret nicio secundă că l-am ales, mai ales că era și la reducere.
Acesta nu urmează linia corpului, fiind lucrat drept și ușor oversized, motiv pentru care am ales o mărime mai mică (34), să fiu sigură că se va așeza bine (42 kg). Dar îmi place la nebunie efectul și mă bucur că are o lungime mai mare decât un sacou normal care se oprește în talie, având și un stil ușor tip jachetă/palton. Fâșiile de material cu ajutorul cărora poți face o fundiță sunt un detaliu feminin care au completat perfect mânecile lungi ale bluzei din dantelă.
Nu este deloc transparent și este ușor de curățat și de călcat. În ansamblu este un sacou din dublu material subțire, dar care nu pare deloc o piesă ieftină.


Accesoriul de top al ținutei este primul meu rucsac cu paiete de la Pîna Calin, cel mai iubit și cel mai frumos rucsac din câte am văzut vreodată. Cine zice că sacourile sunt menite doar stilului pur office și că rucsacele sunt doar sport? Rucsacul cu paiete este elegant, modern și transformă radical orice ținută. În plus este extrem de compartimentat și mare, lucru ce-l face potrivit pentru orice femeie, indiferent de responsabilități, ținută sau eveniment.
Voi aveți astfel de piese basic în garderobă?






You May Also Like

0 comments