Descoperă adevărul gol-goluț despre angajații și angajatorii tăi!

Cu toții suntem în permanență în căutarea unui loc de muncă cât mai serios, bine plătit și cu diferite oportunități de afirmare și dezvoltare. Însă în lumea tehnologizată de astăzi poate fi de zeci de ori mai dificil să găsești angajați și angajatori de încredere. Noua din zece români își caută un loc de muncă prin intermediul rețelelor de socializare sau al platformelor online. Angajatorii lasă la vedere o ofertă extrem de atractivă, ceea ce poate ascunde deseori numeroase nereguli. La polul opus, nici candidații nu sunt mereu întru tocmai cum lasă de crezut un CV bogat.

Astfel, pe această cale, îți recomand să nu lași norocul și/sau ghinionul să-ți decidă propriul destin și mai presus de toate, siguranța ta. Specialiștii au dovedit că peste 50% din locurile de muncă listate pe platformele online sunt știri false și că scopul acestora e cu totul și cu totul altul. În ceea ce-i privește pe potețialii candidați, sub un CV cuprinzător se pot afla de asemenea persoane experte în înșelăciune, furt sau abuzuri. Reputația și bugetul tău ar putea avea de suferit.
Așadar, caută adevărul gol-goluț încă de la primul contact apelând la un detectiv particular.

De ce să apelezi la un detectiv particular pentru investigarea angajaților și/sau angajatorilor. 


Siguranța este pe primul plan, cu atât mai mult când la mijloc sunt oferte tentante în străinătate sau perioade îndelungate de probă. Orice companie serioasă și /sau orice angajator îți va face un contract legal încă din prima clipă de lucru. Însă, de foarte multe ori se apelează la varianta unor perioade de probă urmând ca ulterior să refuze angajarea în mod voit, întocmai pentru a nu fi buni platnici.
De asemenea, multe persoane credule au încredințat bani unor firme care le promiteau un loc de muncă în străinătate, fapt ce fie nu s-a concretizat, fie persoanele au ajuns victimele unor abuzuri.
Același lucru este valabil și pentru angajatori. 

Pe cont propriu poate fi foarte dificil să semnalezi eventualele nereguli, însă un detectiv privat poate analiza în detaliu orice firmă/angajator și să-ți prezinte adevărul în totalitate.
Acest lucru este disponibil atât pentru oamenii cu puține relații, aflate în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit și în raport cu condițiile actuale de trai, cât și pentru angajatorii extrem de ocupați. 
Prin intermediul unui detectiv acreditat nu doar că vei obține informațiile de care ai nevoie, însă economisești timp și resurse. 

TopDetectiv este o companie de prestigiu care oferă în permanență servicii complete și profesionale de urmărire indiferent de domeniul solicitat, având la bază o vastă experiență, un portofoliu desăvârșit, cât și pachete extrem de avantajoase. Anchetele se derulează în deplină transparență, cu maxim de seriozitate pentru fiecare caz în parte, iar probele obținute pot fi utilizate ulterior în instanță pentru soluționarea unor probleme de forță majoră. 

Tu ai apelat la un detectiv privat profesionist pentru a investiga seriozitatea angajaților, acuratețea informațiilor unui CV și/sau a unui anunț de angajare? Cum ți-a influențat viitorul această decizie? 

Comentarii

Postări populare