Se dă startul la adevăratul Black Friday, pe Notino!

by - marți, noiembrie 05, 2019

Luna noiembrie e cea mai așteptată lună din an. Este luna în care "Vinerea Neagră" vine cu oferte mai bune ca niciodată la toate articolele preferate. Notino este primul brand care se înscrie cu adevărat în cursa Black Friday România și dă startul reducerilor pe bune la produsele de top.



Ofertele care se lasă așteptate sunt ideale pentru a vă face cadou unul sau mai multe produse de îngrijire și înfrumusețare sau să pregătiți din timp lista completă cu cadouri de Crăciun.
Iată și câteva recomandări care vă pot fi de folos.

Ce oferte vă așteaptă la Notino și recomandări de cadouri.

În primul rând trebuie precizat că vedetele anului acesta de Black Friday vor fi parfumurile. Ele sunt de nelipsit atât din colecția personală, cât și de pe lista de cadouri. Oricine va aprecia un parfum bun și persistent, de sezon. Astfel, în perioada 11-17.11.2019 puteți beneficia de o reducere suplimentară de 15% dacă folosiți codul black, la achiziția oricărui parfum.
De asemenea, în perioada 25.11-01.12.2019 va fi cea de-a doua ediție de Black Friday, când puteți beneficia de reduceri de top la o serie de branduri selectate precum și de 20% reducere suplimentară folosind codul black20.

Printre recomandările mele pentru femeile puternice și de sezon, recomand parfumul Avon Mesmerize, Black Opium, Black Orchid cât și Alien by Mugler.
Vin cu câteva recomandări și pentru bărbați, precum Mesmerize pentru el, Hugo Boss, Jaguar sau Diesel.
Gama este extrem de versificată atât în ceea ce privesc parfumurile accesibile, cât și cele de nișă.

În ceea ce privește gama Mesmerize by Avon pot spune că ambele parfumuri sunt dedicate sezonului rece, fiind două parfumuri dulci și puternice care se potrivesc de minune cu personalitățile sigure pe sine. Parfumul are o persistență de până la 6-8 ore și un siaj foarte bun. Așa că, dacă vă plac parfumurile de genul, cu siguranță acesta vi se va potrivi și ca miros, și ca buget.


Însă nici produsele de îngrijire sau cele cosmetice nu vor fi mai prejos. Vor fi în ofertă și produsele celor de la Dermacol, L'Oreal Paris, Nyx România, Kerastase, etc.
Și dacă tot v-am vorbit despre parfumuri accesibile, mai vin cu o recomandare în acest sens, însă pe partea de produse de îngrijire și produse cosmetice. În speță, dacă nu ați testat produsele Dermacol, vă recomand să nu omiteți acest lucru. Gama este extrem de variată și prețurile extrem de mici, pentru o calitate excepțională. Gelurile de duș sunt extrem de gurmande, curăță extrem de bine pielea și o catifelează în profunzime. Și cu siguranță nu mai trebuie menționat fondul de ten cu cea mai mare acoperire din lume.


Așadar, aveți motive din plin pentru a vă umple coșul de cumpărături cu toate favoritele momentului.
Voi ce produse ați inclus pe listă?

You May Also Like

2 comments

  1. Multumesc de recomandare, cred ca o sa imi comand crema de la Dermacol! Mai posteaza recomandari de genul acesta, ma ajuta! Am descoperit si eu recent acest site: https://www.bio-sculpture.ro/ ,pentru produse de ingrijire unghii, oje etc, sunt foarte bune! Sper sa fie si acolo reduceri de black friday :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu folosesc fondul de ten de la Dermacol si imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere