Fă-ți o afacere la cheie prin Start-Up Nation și Waterboyz!

by - duminică, decembrie 08, 2019

Unii se nasc cu independența în sânge și ajung să-și deschidă o afacere prin propriile forțe. Alții muncesc mult mai mult pentru visul lor și încep de jos, de la muncile grele sau cu afaceri mai puțin inspirate. Doar cei cu adevărat ambițioși vor reuși în viață și în afaceri. Este lecția are o primim de la viață în fiecare zi.

Dar pentru toți cei care cred în visul lor și în a doua șansă, există o nouă oportunitate.
Start-Up Nation dă startul înscrierilor în cel mai mare program de finanțare europeană, prin care micile companii și antreprenorii aflați la început de drum se pot reorienta în carieră și pot pune bazele unei afaceri de succes.
Principalul avantaj este acela că, prin Start-Up Nation poți solicita fonduri europene, respectiv finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană. Este un lucru excelent, deoarece poți obține suma necesară pentru a o lua de la zero, cu tot ceea ce implică echipamente noi, salarii, etc. Astfel, dacă reprezinți o companie privată pe care dorești s-o ridici la adevăratul potențial, acum poți începe să-ți transformi visul în realitate.


  • De ce să apelezi la fondurile europene


În primul rând pentru că te scapă de împrumuturile la bănci și pentru că-ți oferă o sumă generoasă prin care poți acoperi cel puțin 75% sau chiar 100% din necesarul unui proiect.
Ce-și dorește Uniunea Europeană să obțină prin alocarea acestor fonduri? Să dezvolte societatea, mentalitatea, să creeze noi locuri de muncă și să ajute la formarea de antreprenori și specialiști. Un astfel de circuit ajută în mod evident la o Europă și o Românie mai prosperă, mai evoluată intelectual și financiar, o țară în care copiii cresc acasă alături de părinții lor și unde tinerii proaspăt ieșiți de pe băncile școlii, cu aspirații mari, nu mai sunt nevoiți să plece din sânul familiei către alte state.

Există în prezent 7 tipuri de programe operaționale prin care se pot solicita fonduri europene, însă doar 3 au avut un succes sporit în acordareea de fonduri, în ultimii ani - POCU, POR și POC.
Aceste programe operaționale prevăd o serie de fonduri pentru fiecare din următoarele:

  • Fondul European de Dezvoltare Regională - Sprijină dezvoltarea regiunilor mai mult sau mai puțin defavorizate prin susținerea antreprenorilor, dezvoltarea unui sistem de viață ecologic și durabil, dezvoltarea infrastructurii,etc.
  • Fondul Social European - Sprijină formarea locurilor de muncă și integrarea populației pe piața muncii.
  • Fondul de Coeziune - Consolidează implementarea proiectelor ce privesc sănătatea mediului, dezvoltarea tuturor formelor de transport și susținerea utilizării de energii verzi,etc.
  • Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală - Sprijină crearea și promovarea unei agriculturi sănătoase, biologice și ecologice, și a unui stil de viață sănătos, cât și dezvoltarea mediului rural.
  • Fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime - Susține proiectele de dezvoltare a unor politici și bune practic pentru ecosistemele acvatice
Toți cei care își doresc să apeleze la fonduri europene trebuie să fie persoane juridice, ONG-uri, etc., având companii mici, medii sau mari (în funcție de cerințele fiecărui fond) și pot fi implicate într-un consorțiu (parteneriat) cu alte instituții relevante în activitate, prin intermediul cărora pot realiza, desfășura și implementa un proiect cu adevărat viabil și care aduce un aport pozitiv pentru societate și care oferă credibilitate evaluatorilor în vederea acordării fondurilor europene.

Afacere la cheie prin Start-Up Nation și Waterboyz

Programul Start-Up Nation 2020 este un program de finanțare prin care întreprinderile mici și mijlocii, înființate după data de 30 ianuarie 2017, care nu au beneficiat de finanțare anterior și care au un număr de până la 249 de angajați și care au active în valoare maximă de 43 milioane de euro sau o cifră de afaceri anuală netă de maxim 50 milioane euro.
Prin aplicarea la programul Start-Up Nation puteți obține finanțare nerambursabilă de până la 200.000 euro, sumă ce poate acoperi integral sau parțial necesarul unei afaceri la cheie, în funcție de specificul de afaceri. 
Însă, pentru a aveea șansee maxime de eligibilitate e necesar un plan de afaceri viabil, realizat ca la carte, care să respecte întru tocmai structura impusă de către Ghidul de Proiecte Europene. E necesar să descrieți întru totul datele referitoare la amplasamentul afacerii, la resursele necesare, durata de realizare și/sau riscuri, dar și multe alte aspecte. Fiecare plan de afaceri este analizat de 3 evaluatori independenți care vor oferi un pontaj punctiform pentru fiecare aspect. Orice proiect care trece de totalul de 70 puncte din 100 este considerat viabil și va primi finanțare în funcție de numărul disponibilității fondurilor.
Așadar, odată ce aplici la acest program de finanțare îți dorești să ai certitudinea că proiectul tău este realizat exact așa cum trebuie și că ai șanse peste 98% de a obține finanțarea europeană nerambursabilă.


Și aici vin și cu o recomandare pentru voi - Waterboyz.
Waterboyz este o companie de top, renumită la nivel internațional pentru jocurile moderne și mașinăriile/amenajările de joacă ideale pentru întreaga societate. Tot Waterboyz a devenit în prezent unul dintre cei mai mari lideri și antreprenori în domeniul realizării unor amenajări locuri de joacă, care s-au transformat încă de la înființare în afaceri profitabile și de mare succes.
În ultimii ani Waterboyz a oferit consiliere tuturor celor care și-au dorit să înființeze afaceri sigure și de viitor, inclusiv celor care au ales să-și transforme un IMM mic sau mijlociu într-o afacere extinsă, cu ajutorul Start-Up Nation. Astfel, toți cei care au solicitat finanțare europeană având consilierea necesară și un parteneriat bine definit cu Waterboys, pentru crearea unui proiect viabil de afaceri și pentru transpunerea sa în realitate, cu toate necesare și au obținut finanțare europeană nerambursabilă.  În vederea implementării planului de afaceri pentru amenajări locuri de joacă, Waterboys vă pune la dispoziție întreaga aparatură modernă necesară și vă oferă inclusiv plata la termen prin cerere de plată, ceea ce vă scutește de cheltuieli suplimentare cu banca.
Așadar, amenajarea unor parcuri de joacă este o idee sigură de afaceri, o modalitate prin care poți evolua și prin care poți atinge independența la superlativ.


În concluzie, iată de ce ar trebui să te înscrii la Start-Up Nation, să amenajezi un loc de joacă și să soliciți consiliere de la Waterboys:


  • Îți poți creea o afacere la cheie sigură, de viitor, cu finanțare europeană nerambursabilă ce acoperă întreg necesarul înființării unui loc de joacă.
  • Waterboyz este un antreprenor de succes în întreaga lume, cu un nume renumit, fapt ce anticipează succesul viitoarei tale afaceri.
  • Posibilitatea de a creea locuri de joacă moderne și sigure pentru copii și tineri.
  • Poți forma noi locuri de muncă și să ajuți la dezvoltarea regională și națională, oferindu-le copiilor tăi un viitor mai bun.
  • Te poți transforma într-un antreprenor de succes, un model pentru întreaga societate și un deschizător de drumuri pentru tinerii aflați la început de drum.

You May Also Like

3 comments

  1. Foarte interesant articolul, draga mea. Plin de informații actuale și chiar am auzit numai de bine despre acest program. Cred ca o sa le prezint și băieților mei această oportunitate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine de știut, am aflat numai lucruri noi. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere