Fibrele, cel mai important aliment de pe masa de sărbătoare

by - marți, decembrie 10, 2019

Tradiția spune că de Sărbători mesele trebuie să fie cât mai îmbelșugate, pentru că acest lucru reprezintă bogăția cu care întâmpinăm Noul An. Nu există niciun dubiu că, de pe masa de Sărbători, nu vor lipsi sarmalele, salata boeuf, chifteluțele, carnea de porc, chișca, toba etc. E o adevărată tradiție la noi, la români, ca mesele să fie pline cu de toate. Dar trebuie să avem grijă numai de cantitatea preparatelor de pe masă? Cu siguranță, nu!



Ținând cont că se va termina și postul, mulți vor face trecerea de la mesele ușoare și echilibrate, la cele extrem de bogate în grăsimi. Astfel pot apărea problemele de tranzit, stările generale de rău, balonare sau disconfort, constipație, greață etc. care, în mod evident, ne vor face să ne retragem de la masa de Sărbători. Dar de ce să vă luptați cu balonarea, constipația, senzația de prea plin etc. când puteți preveni/trata toate aceste simptome? 



Cu atât mai mult de sărbători, când în viața noastră nu ar trebui să existe decât veselie și voie bună, relaxare. Cu toții putem face față unor astfel de momente mai puțin plăcute, având grijă întodeuna să avem mese echilibrate, bogate în fibre, vitamine și minerale. Iar pentru a preveni simptomele menționate anterior, fibrele joacă un rol esențial.

De aceea vă amintesc încă o dată de OptiFibre, suplimentul alimentar bogat în fibre, ce favorizează digestia și întreg tranzitul intestinal, pentru a face față cu brio schimbărilor bruște din alimentație sau pentru a vă menține starea de bine, zi de zi. Nu exagerați cu mâncărurile grase, nici cu dulciurile. De Sărbători, puteți să le oferiți musafirilor și preparate mai ușoare sau gustări foarte benefice precum nucile, alunele, legume la cuptor alături de carne slabă, fructe de sezon etc. Optați întotdeauna pentru semințe, fructe și legume cât mai proaspete, cereale etc. și nu uitați de doza zilnică de OptiFibre.  
Începeți cura de OptiFibre cu o măsură pe zi în primele trei zile și creșteți doza ținând cont de indicațiile de pe ambalaj.


OptiFibre este un supliment realizat din gumă de guar parțial hidrolizată, un compus extras din boabele de guar, compus de altfel vegetal. Suplimentul are rolul de a hrăni bacteriile bune din organism cu doza optimă de fibre, favorizându-le procesele și funcțiile care ne ajută la digestie. Are un efect probiotic de protejare și refacere a funcțiilor colonului și a intestinelor, fiind un adevărat suport pentru organism.
Nu conține gluten, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat și de către adulții, femei însărcinate sau copii cu vârsta de peste 3 ani ce au o astfel de intoleranță. Și este super simplu de integrat în alimentație. OptiFibre poate fi consumat atât dimineața, la micul dejun, în cafea sau ceai, cât și în timpul meselor principale, dizolvând pudra solubilă în lichide și alimente moi. Suplimentul alimentar nu schimbă colorația sau gustul alimentelor, fiind o pudră cu solubilitate rapidă, fără culoare (respectiv conservanți și coloranți) și fără miros. O măsură reprezintă echivalentul unui pliculeț, adică 4,3 g fibre.


Și, dacă aveți și musafiri cu probleme de tranzit sau dacă vreți să fiți siguri că nu veți avea parte de surprize pe parcursul vizitei sau după, nu uitați să puneți pe masă o cutie de OptiFibre și să le povestiți și rudelor/prietenilor despre acesta. Cu OptiFibre veți vedea rezultate imediate și garantate, uneori chiar și după prima măsură (cum a fost în cazul meu), care se vor stabiliza dupa o cură de trei săptămâni.
Spuneți adio balonării, durerilor abdominale, constipației, stărilor de greață și bucurați-vă de viață și de Sărbători, alături de toți cei dragi!

You May Also Like

1 comments