Am testat gama Loncolor Go Crazy. Experiența mea cu decolorarea și vopsitul în nuanțe crazy.

Bună, dragelor!
Dintotdeauna mi-au plăcut culorile și drept dovadă părul meu a trecut prin schimbări pe care nu credeam niciodată că le voi face. Am încercat mai multe vopsele temporare în culori nebune (nu pe toate) și de fiecare dată rezultatul a fost unul nou, cu zeci de schimbări.
Anul trecut s-a lansat și gama Go Crazy, nouă în portofoliul celor de la Loncolor, o firmă de vopselei de tip drugstore, cu produse destinate colorării și îngrijirii părului, la preturi accesibile. Eu folosesc Loncolor de ani buni pentru că mi se pare una dintre cele mai puțin nocive formule și unul dintre cele mai sigure branduri pentru colorarea părului. Așa că era de așteptat să-mi vâr ochișorii pe aici. Am pus în teste două nuanțe din gama lor nebună, cât și decolorantul lor, despre care voi vorbi astăzi în cele ce urmează.
Să-i dăm drumul!

Decolorarea cu Loncolor Go Crazy

Kit-ul de decolorare conține un tub de cremă decolorantă, un oxidant de 9% și o mască. 
Le-am amestecat pe toate într-un bol și le-am aplicat pe părul uscat, nespălat de câteva zile. 
Amestecul decolorat s-a aplicat foarte ușor, având o consistență cremoasă, ușor astrigentă, dar non-cretoasă ca la decolorantele obișnuite.


Am obținut nuanțe de blond spre alb pe lungimi, cu blond auriu la rădăcini, rezultatul nefiind uniform datorită variațiilor de culoare ale părului meu, de la șaten-blond închis pe rădăcini, până la blond galben spre blond argintiu pe lungimi și vârfuri. 
Părul nu a rămas cu un aspect deteriorat și texturat, așa cum am pățit la multe decolorate care atacă foarte tare părul. Așadar, dacă vreți să vă deschideți părul acasă cu câteva nuanțe, acest decolorant este unul dintre cele mai blânde de pe piață.

După decolore+nuanțator. 

După amestecul oxi+șampon. 


Colorarea cu ajutorul vopselelor temporare Go Crazy

Ulterior am încercat și primul nuanțator Go Crazy în nuanța de gri, însă părul meu nu era suficient de deschis sau poate faptul că am spălat părul după decolorare și l-am uscat nu a dus la buna absorbție a culorii. Pentru nuanțele semipermanente de argintiu/gri părul trebuie să fie și mai decolorat.
Și pentru că nu eram mulțumită de contrastul rădăcinilor în raport cu întreg părul, câteva zile mai târziu am făcut o mixtură de oxidant 9% cu șampon violet pe care am aplicat-o pe păr umed. După 15 minute de acțiune, clătire și coafare am reușit să obțin rădăcini de un movuliu spre șaten, cu câteva șuvițe mov pastel care s-au dus repede la spălare, un contrast mult mai reușit, ca în pozele precedente. 

Mult timp mai târziu am încercat și nuanța de roz, dar de această dată în formulă pastelată. Cei de la Loncolor au realizat și primul pastelizer din România care se adaugă că atare pe părul blond decolorat, pentru a-i deschide nuanța, fie în amestecul cu vopseaua temporară, pentru a obține o nuanță pastel.
Pe rădăcini am pus culoarea ca atare, iar pe lungimi varianta cu pastelizer. Am obținut un contrast ușor, frumos, un fel de blond rose pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. Dar aceea e altă poveste.



Atât pastelizer-ul cât și cremele semiperamanente nu conțin deloc amoniac, vin în ambalaje drăguțe și au un miros floral extrem de plăcut. Consistență e una cremoasă, care se întinde ușor pe păr, fără să curgă. Nuanțatorul rezistă peste o lună, în funcție de cum este întreținut și cât de des este părul spălat (și cu ce).


Acum am in plan să încerc și nuanțele lor de galben neon și roșu pentru un contrast ombre, dar și nuanța Loncolor Go Crazy Pearl sau cea de verde smarald îmi fac cu ochiul.
Dacă v-ați setat în noul an să faceți o asemenea schimbare de look, găsiți întreaga gamă Go Crazy in supermarketurile și hipermarketurile din întreaga țară, cât și în online, în magazine precum 1001cosmetice.ro. Prețurile sunt foarte mici iar fiecare tub de vopsea semipermanentă are o cantitate de 100 ml.



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare