Cum să fii apreciat? 4 sfaturi și secrete pentru a avea o apariție senzațională

by - marți, aprilie 14, 2020

Oricine își dorește să fie apreciat, indiferent de locul în care merge. Pentru a obține acest lucru, sunt nenumărate acțiuni pe care le poți face, cu scopul de a obține un look de senzație. Fie că ești femeie, fie bărbat, cu siguranță îți dorești să fii original și, mai ales, să îți găsești zona estetică potrivită ție. Poți face mici ajustări în vestimentație sau în ceea ce privește accesoriile pe care le alegi, dar cel mai important este, totuși, să ajustezi felul în care te simți și nivelul de încredere în propria persoană.

În acest articol, vei afla 4 idei pentru a avea o apariție senzațională oriunde te duci:

1. Găsește-ți propriul stil vestimentar

De multe ori, stilul vestimentar propriu poate fi greu de găsit și de abordat, fiindcă tendința tuturor este de a încerca să țină cont de ceea ce “se poartă”. În fiecare sezon, există o serie de recomandări care promovează anumite tipuri de ținute sau de articole vestimentare care sunt în vogă, însă, deseori, îți poți da seama că aceste idei nu ți se potrivesc și nu sunt conforme cu viziunea ta despre tine. Dincolo de aceste sfaturi ale specialiștilor, este important să acorzi atenție intuiției tale și să îți cauți propriul tău stil vestimentar. Nu uita că trebuie să te simți bine, comod, dar, mai ales, să te îmbraci așa cum îți place ție, fără să ții cont de părerile altora!

2. Corectează-ți postura corpului

Postura corpului este esențială pentru a avea încredere în tine! Poate că ai observat faptul că, uneori, scade nivelul de atenție asupra felului în care stai și abordezi o poziție defectuoasă, care nu numai că generează o apariție nesigură, ci este și nesănătoasă. Există o legătură între felul în care stai sau te miști și modul în care te percepe lumea. Prima impresie este strict legată de acest detaliu, aparent nesemnificativ. Studiază-te și vei vedea că, odată ce schimbi acest lucru, te vei simți altfel și vei arăta diferit.



3. Folosește accesorii ieșite din comun

Există nenumărate accesorii pe care le porți cu tine zi de zi și care îți pot influența atât starea de spirit, cât și apariția. Poți decide să porți o pălărie, o eșarfă, să îți cumperi o pereche nouă de căști sau, de exemplu, să achiziționezi noi huse pentru telefoane Huawei, cu care să îți personalizezi telefonul – scopul este să îți completezi look-ul în cel mai mic detaliu. Aceste lucruri pot părea mici și infime, însă reprezintă un puternic factor, care influențează major imaginea de ansamblu!

4. Ai încredere în tine!

Cu siguranță, sunt o serie de lucruri și achiziții pe care le poți face pentru a-ți ajusta exteriorul, însă cum rămâne cu lumea ta interioară? Ceea ce simți se vede și în afară, iar acest lucru îți poate schimba apariția, fiindcă cei din jur te pot percepe altfel decât ești. Încearcă să dobândești mai multă încredere în tine, fiind un om care este sigur pe propria persoană și pe ceea ce este capabil să facă – astfel, ceilalți te vor aprecia și vor ști că se pot baza pe tine pentru orice. Poți face o listă cu lucrurile pe care le apreciezi la tine și cu cele pe care le poți face. Făcând acest exercițiu, vei simți un boost de încredere, fiindcă aceste noțiuni se vor materializa pe foaia de hârtie din fața ta și, deci, nu vor mai părea la fel de străine.




Așadar, există multe feluri prin care poți fi apreciat, iar totul ține doar de tine! Poți lucra la imaginea ta exterioară sau poți găsi detalii pe care le poți ajusta în lumea ta interioară – orice ai face, fă-o cu încredere și cu determinare! 

You May Also Like

0 comments