5 motive pentru care husa și folia sunt cei mai buni prieteni
Să-mi pot bifa de pe lista de dorințe acel telefon de ultimă generație la care râvneam cu ardoare a fost întotdeauna un moment de bucurie. Bineînțeles, nu luam în calcul că telefonul acela trebuie să aibă un anumit display, o memorie internă potrivită, un procesor puternic, RAM etc. Pe scurt, nu luam în calcul să fie ușor de utilizat și potrivit nevoilor mele.
Designul făcea totul - acel body îmbrăcat într-o culoare aurie, cu sclipiri de Cenușăreasa, care consideram că nu e "demn" să fie ascuns cu o husă telefon care să-i știrbească frumusețea neșlefuită. De folie nici nu mai spun - era bine dacă venea cu ea din fabrică, până la prima zgârietură/bulă de aer care mi se transforma într-un pitic ce "bătea cu ciocanul" în laterala cerebelului și îmi spunea "-Dă-mă jos!!!".
Ah, da... asta până la prima căzătură, acel contact lateral cu un colț de mobilă, o gresie, ceva care să-mi spargă ecranul sau camera. Și din păcate, mi-au trebuit câteva lecții de "școala vieții" ca să nu mă mai bat cu pumnii în piept că lucrurile sunt numai lapte și miere când vine vorba de protecția telefonului. Au devenit în cel de-al 18-lea ceas o obsesie, regretând că am lăsat alte gânduri necurate să-mi întunece judecata.
5 motive pentru care îmi aleg huse și folii de calitate
Nu mai e niciun secret că la început alegeam accesoriile pentru telefon la întâmplare având grijă să fie cele mai frumoase și cochete din cartier, omițând uneori faptul că nu erau concepute special pentru telefonul meu sau dotate cu niște caracteristici cu adevărat utile.
Îmi plăceau modele alea care dădeau bine cu bugetul și pline de pietricele, sclipici și alte nebunii.
Asta până când am urcat puțin în rangul psihologic și am început să-mi aleg doar folii și huse de calitate, de la branduri renumite, a căror furnizori își concretizează energiile astfel încât husa și folia de protecție să nu fie simple accesorii fashion, ci cu adevărat accesorii de protecție a telefonului pe termen lung. Și nu, nu e o poveste de adormit copiii, ci o realitate pe care trebuie s-o luăm cu toții în serios și de la care să învățăm o serie de aspecte esențiale, cum ar fi modul CORECT de alegere a unor accesorii pentru telefon.
- Husa nu trebuie să fie dintr-un material mult prea dur sau mult prea moale, ci din materiale calitative care să-i ofere stabilitate utilizatorului atunci când își ține telefonul în mână sau pe orice altă suprafață. Producătorii de top știu exact ce presupune treaba asta.
- Finisajele husei de brand/calitate sunt impecabile și de la o poștă poți vedea calitatea ei și să-i prescrii durabilitatea. Este un alt aspect trăit pe propria piele și după care mă ghidez de fiecare dată.
- O folie telefon de calitate nu se umple de zgârieturi la 24 ore de utilizare moderată, cu atenție sporită, iar dacă se întâmplă acest lucru este prevăzută chiar și cu o tehnologie care permite "regenerarea" zgârieturilor fine.
- Husa trebuie să îndeplinească și un aspect esențial pentru noi toți - cel estetic. Știu că dacă modelul ales nu prezintă culoarea sau modelul acela care să mă dea pe spate, în mod cert mă voi plictisi de ea și o voi da jos curând. Dar în zilele noastre există o diversitate atât de largă de modele, culori și imprimeuri, încât e imposibil să nu găsesc o husă exact pe gustul meu, care să îmbine utilul cu plăcutul.
- Și folia de telefon, cea de calitate, trebuie să mai dețină un beneficiu - să permită o utilizare facilă cu un răspuns al telefonului la milisecundă, să nu favorizeze transferul de praf și amprente la fiecare atingere, și cel mai important, să ofere o viziune clară, fără a deforma calitatea culorii și a imaginii. Aceste atuuri sunt întotdeauna prezente la o folie de top și absente la cea de o calitate inferioară.
Foarte bun articolul, multumesc mult pentru sfaturi!
RăspundețiȘtergere