5 motive pentru care husa și folia sunt cei mai buni prieteni

by - miercuri, noiembrie 04, 2020

    Să-mi pot bifa de pe lista de dorințe acel telefon de ultimă generație la care râvneam cu ardoare a fost întotdeauna un moment de bucurie. Bineînțeles, nu luam în calcul că telefonul acela trebuie să aibă un anumit display, o memorie internă potrivită, un procesor puternic, RAM etc. Pe scurt, nu luam în calcul să fie ușor de utilizat și potrivit nevoilor mele. 

    

    Designul făcea totul - acel body îmbrăcat într-o culoare aurie, cu sclipiri de Cenușăreasa, care consideram că nu e "demn" să fie ascuns cu o husă telefon care să-i știrbească frumusețea neșlefuită.    De folie nici nu mai spun - era bine dacă venea cu ea din fabrică, până la prima zgârietură/bulă de aer care mi se transforma într-un pitic ce "bătea cu ciocanul" în laterala cerebelului și îmi spunea "-Dă-mă jos!!!"

    Ah, da... asta până la prima căzătură, acel contact lateral cu un colț de mobilă, o gresie, ceva care să-mi spargă ecranul sau camera. Și din păcate, mi-au trebuit câteva lecții de "școala vieții" ca să nu mă mai bat cu pumnii în piept că lucrurile sunt numai lapte și miere când vine vorba de protecția telefonului. Au devenit în cel de-al 18-lea ceas o obsesie, regretând că am lăsat alte gânduri necurate să-mi întunece judecata.


5 motive pentru care îmi aleg huse și folii de calitate 

    Nu mai e niciun secret că la început alegeam accesoriile pentru telefon la întâmplare având grijă să fie cele mai frumoase și cochete din cartier, omițând uneori faptul că nu erau concepute special pentru telefonul meu sau dotate cu niște caracteristici cu adevărat utile. 

    Îmi plăceau modele alea care dădeau bine cu bugetul și pline de pietricele, sclipici și alte nebunii. 

    Asta până când am urcat puțin în rangul psihologic și am început să-mi aleg doar folii și huse de calitate, de la branduri renumite, a căror furnizori își concretizează energiile astfel încât husa și folia de protecție să nu fie simple accesorii fashion, ci cu adevărat accesorii de protecție a telefonului pe termen lung. Și nu, nu e o poveste de adormit copiii, ci o realitate pe care trebuie s-o luăm cu toții în serios și de la care să învățăm o serie de aspecte esențiale, cum ar fi modul CORECT de alegere a unor accesorii pentru telefon. 

  • Husa nu trebuie să fie dintr-un material mult prea dur sau mult prea moale, ci din materiale calitative care să-i ofere stabilitate utilizatorului atunci când își ține telefonul în mână sau pe orice altă suprafață. Producătorii de top știu exact ce presupune treaba asta. 

       Am avut un telefon nebun care o lua la sănătoasa pe podea de fiecare dată când îl puneam pe pat, pe marginea mesei etc. Până când i-am luat o husă de calitate. Dar era mult prea târziu căci, ecranul        era deja spart în 2 săpămâni de la achiziție. 
    Iar atunci când lași telefonul cu fața în jos, telefonul nu trebuie să cadă din husă. Mi-a zis un prieten că așa sunt și husele de brand oferite de BrandGSM, un magazin specializat pentru accesorii, preluate doar de la vânzător specializați, autorizați, nu acele tip de accesorii made în China pe care le regăsim peste tot în online sau în mall-uri, vândute la suprapreț, și care nu aduc niciun plus de valoare în materie de siguranță. O husă de calitate este prevăzută și cu protecție la șocuri și zgârieturi, dar previne și supraîncălzirea telefonului (unul dintre cele mai întâlnite motive pentru care un smartphone devine neutilizabil chiar și după primele luni de viață). 
    Și cum să nu fii fericit când prelungești semnificativ durata de viață și utilizarea telefonului la care ai visat, dar arată și cochet totodată?

  • Finisajele husei de brand/calitate sunt impecabile și de la o poștă poți vedea calitatea ei și să-i prescrii durabilitatea. Este un alt aspect trăit pe propria piele și după care mă ghidez de fiecare dată. 
          Atunci când aleg o husă Guess, Karl Lagerfield, Ted Baker etc. și mă plictisesc de ea, o pot revalorifica cu ușurință. Peste ani și ani îi va crește valoarea și o pot vinde la un preț și mai bun față de cel de achiziție sau cel puțin trei sferturi din valoarea ei. Iar modelul ales va corespunde întru tocmai telefonului și nu mă voi trezi cu o husă branduită pentru un alt telefon cu caracteristici similare, dar care îmi acoperă camera macro, care nu se potrivește cu dimensiunea butoanelor, care acoperă senzorul de amprentă șamd. 

  • O folie telefon de calitate nu se umple de zgârieturi la 24 ore de utilizare moderată, cu atenție sporită, iar dacă se întâmplă acest lucru este prevăzută chiar și cu o tehnologie care permite "regenerarea" zgârieturilor fine. 
          Husele de calitate sunt extrem de rezistente și sunt concepute exact pentru display-ul telefonului, în timp ce adesea, cele ieftine, vin cu lipsă 0,1-0,2 mm care, de multe ori e cheia unei protecții de            top. Nu mai spun de câte ori mi s-a spart ecranul fix pe sub folie din cauza acestui considerent, foliile fiind extrem de necorespunzător lucrate și nu 1:1 cu necesitățile telefonului. De aceea prefer să investesc un folii de calitate ca Lemontti, Devira sau Elger.



  • Husa trebuie să îndeplinească și un aspect esențial pentru noi toți - cel estetic. Știu că dacă modelul ales nu prezintă culoarea sau modelul acela care să mă dea pe spate, în mod cert mă voi plictisi de ea și o voi da jos curând. Dar în zilele noastre există o diversitate atât de largă de modele, culori și imprimeuri, încât e imposibil să nu găsesc o husă exact pe gustul meu, care să îmbine utilul cu plăcutul. 

  • Și folia de telefon, cea de calitate, trebuie să mai dețină un beneficiu - să permită o utilizare facilă cu un răspuns al telefonului la milisecundă, să nu favorizeze transferul de praf și amprente la fiecare atingere, și cel mai important, să ofere o viziune clară, fără a deforma calitatea culorii și a imaginii. Aceste atuuri sunt întotdeauna prezente la o folie de top și absente la cea de o calitate inferioară.
    De ce BrandGSM? Pentru că vechimea are un cuvânt important de spus. Ca firmă, nu reziști pe piață dacă nu ai produse de calitate și clienți mulțumiți.
În cei peste 20 ani de carieră au lucrat doar cu branduri și producători selecți, dintre cei mai buni, având grijă să pună la dispoziția utilizatorilor accesorii de calitate, dar și de brand, la prețuri accesibile. 
    Portofoliul cuprinde peste 10.000 de produse din care iată - au inclusiv huse și folii de protecție pentru telefonul meu (lucru care mi se întâmplă foarte rar).
    Astfel am garanția că-mi pot alege la orice oră din zi sau din noapte, acele accesorii certificate potrivite, fără să-mi fac griji că micile mele momente de neatenție mă pot costa scump (cam cât un nou telefon). Și le pot oferi și cadou util tuturor celor dragi, fiind o alegere practică pentru care-mi vor mulțumi garantat în viitor. 

Articol scris pentru SuperBlog 2020. 

You May Also Like

1 comments