S-au dat startul reducerilor de Black Friday, la Notino!

 Dacă aveți anumite produse de înfrumusețare în minte, fie doriți să vă pregătiți din timp cu tot ceea ce înseamnă cadouri de sărbători, în mod oficial, s-a dat startul Notino Black friday.


Astfel, milioane de produse sunt începând de astăzi, și până pe data de 28.11, la reducere, iar fiecare săptămână vă aduce extra cadouri de care puteți beneficia în coșul de cumpărături. Ca de exemplu, dacă veți avea curiozitatea ca și mine de altfel, să vedeți ce cadouri puteți primi săptămâna asta la comenzile voastre, veți descoperi că puteți beneficia de reducere cuprinsă între 20-40%, la care se adaugă parfumuri cadou, produse pentru netezirea și hidratarea părului etc. în funcție de alegerile voastre. Dar mai multe informații vă invit să descoperiți de pe pagina de cadouri black friday.

Sugestii de cadouri pentru voi și cei dragi

Pe lângă veștile bune pe care sigur le-ați așteptat cu entuziasm, v-am pregătit ca de fiecare dată și o serie de recomandări, ideale pentru un buget redus.


Ca de exemplu, în cazul în care aveți un păr deteriorat sau uscat și sunteți în căutarea unor produse pentru îngrijirea părului care să vă ofere catifelare și strălucire, vă îndrum către produsele Garnier Food. Am fost extrem de încântată să descopăr gama cu banane care are un parfum senzațional, dar care este blândă și delicată cu părul. Masca este extrem de hrănitoare, iar șamponul curăță foarte bine părul și scalpul, fără a afecta culoarea (dacă este cazul) și fără a-l agresa. Îmi place tare mult această gamă și sincer, îmi pare extrem de rău că nu am încercat-o până acum. Așa că v-o recomand cu drag.


Tot din aceeași sferă, dețin și gama cu aloe vera. Nu am încercat-o până acum, în ideea de a termina întâi gama cu banane, dar parfumul este de asemenea senzațional. Aceasta deopotrivă este potrivită conform specificațiilor atât pentru un păr uscat și lipsit de vitalitate, cât și pentru cel normal care se deshidratează ușoar. În mod ferm, dacă nu ați avut până acum șansa de a le descoperi, sigur o să vă încânte cel puțin una dintre cele două variante.


De asemenea, dacă vă doriți noi produse de îngrijire pentru ten, vă puteți orienta inclusiv către masca tip șervețel și către crema Garnier, cu aloe vera. Textura cremei este fină, pătrunde ușor în piele fără a lăsa o peliculă grasă, fiind ideală pentru persoanele aflate în căutarea unei astfel de creme, pentru tenul ușor deshidratat și nu numai. 


Iar dacă vă înscrieți în categoria persoanelor care își decolorează și își vopsesc părul acasă, în mod ferm recomand cu căldură să aruncați un ochi peste promoțiile la vopsea, oxidant și pudră decolorantă. Recent mi-am achiziționat de la Notino și oxidant-ul Wella care are o consistență cremoasă și facilitează aplicarea pudrei decolorante sau a vopselei pe păr. Am încercat în trecut o sticlă mică și am zis că trebuie musai să-mi iau și varianta mare, lucru pe care l-am și făcut. Cât despre decolorant, folosesc de ceva vreme Igora Vario Blond și îmi place foarte mult. Pudra decolorantă are pigment albastru menit să neutralizeze cât mai mult părul în timpul decolorării. 


Iar utilizate împreună am obținut după ultima baie decolorantă (1:1:1 pudră, oxidant și șampon) un blond luminos (cu tente de verde, datorită nuanței trecute de albastru, așa cum e normal, pe care le-am neutralizat cu pigmenți urmând ca în perioada următoare să și vopsesc părul). Vă recomand cu căldură investiția în oxidanți și decoloranți profesionali care, utilizați așa cum trebuie, vor da un rezultat excelent, cu daune minime.


Voi ce idei de cadouri îmi recomandați? Ce v-a atras atenția de la Notino Black Friday 2021

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare