De Paște, îndeamnă-ți și tu copiii să facă mai mult sport! Decathlon îți vine în ajutor

 Dacă ești îngrijorat că, copiii tăi petrec prea mult timp în fața calculatorului, a telefonului sau a televizorului, poți profita de vremea bună de afară și de sosirea Sărbătorilor Pascale, ca să-i încurajezi să facă mai multă mișcare. 

Campania "Idei cadouri de Paște pentru copii" aduce în atenția noastră prin intermediul Decathlon, noi oferte la echipamente și accesorii sportive, gata să animeze situația și să transforme sportul într-o activitate esențială pentru timpul liber. 

Cele 30 minute zilnice de sport îi pot ajuta să prevină obezitatea (una dintre cele mai întâlnite afecțiuni la copiii din ultimii ani), să combată dependența de gadgeturi și problemele oculare, scopul fiind cel de a-și antrena mușchii, sistemul osos, vederea, percepția, comunicarea și multe altele. Pentru și mai multă ușurință de convingere, hai afară, hai la sport cu toată familia! 


  decathlon.ro


Hai afară, hai la sport! Sporturi pe roți, de la Decathlon

Îmi amintesc că, prin copilărie, făceam mai multă mișcare și mă simțeam și mai bine. Sporturile #peroți mi se păreau cele mai atractive pentru că, era ceva nou și inedit. Mulți ani mi-am dorit să am propria mea trotinetă care, astăzi a devenit ceva esențial și pentru adulți. Mai apoi mi-ar fi fost util în viață să învăț să manevrez o bicicletă. Nici pentru mine nu e prea târziu să învăț aceste lucruri, cu atât mai puțin pentru copiii aflați în floarea vârstei. 

Și nu există greșeli atunci când alegi un astfel de cadou practic, a căror influențe benefice se vor vedea pe termen lung.


De exemplu, poți opta role copii, care au posibilitatea de a-i învața să facă mișcare prin îmbunătățirea capacității de coordonare și întărirea sistemului muscular. Găsești #role ergonomice și economice pentru o categorie largă de vârste, chiar și pentru cei mici. Cele mai populare modele sunt Oxelo și Oroks, Powerslide sau Blackwheels. Au diametru reglabil, spumă poliuretanică pentru confort și stabilitate, cât și roți precise, rezistentă la uzură intensă.


Mai apoi, la fel de practice sunt și aceste biciclete copii. Este una dintre cele mai sustenabile metode de transport care-i va ajuta în viitor să capete o serie de deprinderi necesare în viața de zi cu zi. În marile țări ale lumii, majoritatea tinerilor și a adulților, folosesc #biciclete pentru a se deplasa la locul de muncă, școală sau cumpărături, fiind o metodă fiabilă, ecologică și accesibilă. Așa că, e momentul excelent pentru a învăța lucruri noi sau pentru a le încuraja pasiunea față de mișcare. Găsești oferte la biciclete profesionale 3-6 ani, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Aruncă un ochi peste ele!


Sau poți opta pentru trotinete copii unde, te așteaptă o colecție plină de reduceri cu #trotinete fixe sau pliabile, dotate cu suspensii, amortizoare, frâne și tot ceea ce e necesar astfel încât, cei mici, să beneficieze de o sesiune de mișcare pe deplin sigură și antrenantă. 

Și nu uita că, tu ești cel mai bun exemplu pentru generația de azi! Așa că, alături de cadoul lor de Paște, poți inclusiv să-ți alegi zeci de accesorii sportive cu care să-i încurajezi mai tare să-și descopere pasiunile, ori să deprindă noi abilități cu și despre mișcare.

Tu ce alegi?

Comentarii

Postări populare