De Black Friday optăm pentru… cosmetice naturale

 Mi-am tot spus pe fondul creșterilor masive de prețuri că, anul acesta, nu voi arunca niciun ochi pe așa zisele oferte de Black Friday. Știm cu toții cum stă treaba în ultimii ani în România…

Totuși, drept creator de conținut și mai ales unul pasionat de foto-video cât mai reușite, investiția în echipamente este esențială. Așa că, puteți ghici categoria către care m-am orientat. Totuși, dacă aș fi fost un utilizator obișnuit, cu nevoi obișnuite, aș fi aruncat cu și fără poate, un ochi la cele mai bune produse de îngrijire. Fiecare din noi are nevoie de o rutină de calitate pentru ten, corp și păr, iar investiția în selecții de top se resimte pe termen lung. 

E o decizie bună și dacă vă pregătiți de luna cadourilor, decembrie, și vreți să spargeți barierele cu ceva inedit. Prin urmare, astăzi vreau să vă ofer câteva recomandări pe care să le treceți pe lista de cumpărături, de la VitaMIX.


Îngrijire cu lapte de capră de la Zanna

Câteva noutăți pe care le-am descoperit despre laptele de capră este că ar avea proprietăți antibacteriene și ar estompa acțiunea razelor ultraviolete. Totuși, un lucru e cert - dacă vă doriți o îngrijire delicată pentru corp și păr, această gamă e perfectă.


Șamponul cu lapte de capră & mesteacăn este un produs delicat potrivit incluslui uscat, degradat și tratat chimic. Îndepărtează murdăria acumulată la nivelul firului de păr fără a-l agresa sau a-l predispune la un efect de uscare și mai intens decât este o astfel de podoabă capilară, cum e și a mea. În general, el a fost formulat pentru toate tipurile de păr care au nevoie de un plus de hidratare. Pe lângă faptul că e formulat cu 99% ingrediente de origine naturală, șamponul e bogat în minerale precum calciu, magneziu, fier etc. care fortifică părul și totodată contribuie la redarea elasticității și a aspectului strălucitor.


Gelul de duș hidratant cu lapte de capră și vitamina E nu e nici el mai prejos. Pe lângă formula din ingrediente naturale, acest gel de duș se spumează ușor și curăță pielea delicat, fiind potrivit și pentru pielea uscată, sensibilă. La finalul utilizării, pielea rămâne fină, luminoasă, pregătită pentru următorii pași ai rutinei de îngrijire.


Hidratarea pielii cu Zanna până la ultima celulă

Pentru hidratarea pielii după dus, portofoliul VitaMIX este prevăzut și cu numeroase soluții de la Zanna. În acest scop au ajuns la mine uleiul afrodiziac și untul de corp cu cacao.


Mirosul lor e mai cu seamă unul neutru, potrivit și pentru pretențioșii acre pun mai cu seamă accent pe efecte decât pe concentrația de parfum și miros care adesea pot fi neplăcute pentru anumite simțuri sau să irite pielea.

Uleiul afrodiziac mi s-a părut extrem de interesant ca prezentare încă de prima dată când am luat contact cu el. În ceea ce privește acest efect afrodiziac, nu am resimțit un efect deosebit, dar pot pune acest efect pe prisma hidratării și a pielii fine care oferă o senzație extrem de plăcută. Uleiul de corp este formulat cu ulei de migdale, ylang-ylang și santal, motiv pentru care se absoarbe foarte repede în piele fără a o încărca spre deosebire de alte uleiuri de pe piață. Pielea se simte hidratată chiar și peste 48 ore, fiind mătăsoasă.

Un alt produs care se va integra ușor în rutina voastră de îngrijire sau a celor dragi este și untul de cacao Zanna. La contact cu pielea, acest unt se topește aproape instantaneu și se transformă într-un balsam ce pătrunde ușor în piele. 


Antioxidanții și vitamina E hrănesc pielea, o catifelează și îi redau elasticitatea prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia. Efectul este similar celui oferit de către uleiul de care vă povesteam anterior, fiind o completare perfectă utilizarea ambelor produse mai ales dacă vă confruntați cu o piele uscată și foarte uscată.

Așadar, iată, dacă vă doriți să vă schimbați tabieturile de îngrijire cu unele mai sănătoase, cu ingrediente atent alese și inspirate din puterea de binefacere a naturii, produsele Zanna și VitaMIX sunt alegerea perfectă. Găsiți la ei o varietate de produse pentru diferite nevoi specifice și pentru întregul corp, ideale chiar și să le oferiți cadou celor dragi, de Sărbători.


Comentarii

Postări populare