Invitaţie la concurs de la LuxuryGifts şi Just me

by - marți, noiembrie 12, 2013

LuxuryGifts este un magazin online, un cămin ce doreşte să satisfacă dorinţele fiecăruia dintre noi, indiferent de sex, ocupaţie sau vârstă, prin vânzarea de diverse accesorii. Astăzi, împreună cu acesta, vă invit să participaţi la primul meu concurs. Cu mai bine de 20 de ani în urmă, LuxuryGifts a invitat pentru prima oară în casa lor pe cineva. Porţile îi sunt deschise şi acum, căci dacă acelei persoane nu îi plăcea, cu siguranţă zvonul avea să şuiere pe la urechile lumii şi nu am mai fi ajuns astăzi aici. 

Femei, bărbaţi, suntem precum stelele în văzduhul cerului. Privind dincolo de marea norilor, în adâncul său, le vedem mici, dar totuşi emană o strălucire puternică, atât de mici încât ai putea jura că ai avea cum să le atingi, să le strângi în braţe. Ai putea jura că doar puţin te desparte de ele. Atât de mici, precum un corp pierdut în ocean, precum un suflet rătăcit în vânt. Uneori am dori o mulţime de lucruri pe care alţii le pot considera fără valoare, mici. Însă, cum dincolo de toate, când te apropii de ele, le vezi adevărata formă şi sorbi din valoarea lor, opinia ţi se schimbă. 
Vin zile îmbrăcate în veşminte de sărbătoare, sau poate că simţi tu nevoia de a-ţi face o bucurie, sau să înseninezi clipele cuiva drag. 



http://www.youtube.com/watch?v=TYdHDCi_PM0&feature=c4-overview&list=UUFif4aOSuKudlurLXAd7LIA

Iată despre ce este vorba: 
1.Pornind de la videoclipul de mai sus şi de la întrebarea " Care este rolul bijuteriei în viaţa ta, referindu-te la sensul ei propriu? Dar folosind sensul figurat, ce reprezintă ea pentru ţine: o persoană, un obiect sau o amintire?", lasă-te purtat de val şi împărtăşeşte-ne părerea ta, argumentând-o într-un comentariu la această postare. De asemenea, menţionează părerea ta sinceră despre familia LuxuryGifts sau despre oricare astfel de magazin. 
2. În comentariu menţionează răspunsul tău alături de o adresa valida de email, prin intermediul căreia vei putea fi contactat în caz că ai câştigat. 
3. Opţional, pentru noi informaţii despre concurs sau dacă te simţi atras de către articolele scrise, te poţi abona la blog sau urmări de aici, pagina de Facebook. 
4. Concursul se încheie la data de 16 noiembrie ora 23:59. 


Premiul constă într-un voucher de reducere de 50% care îi va fi acordat persoanei cu cel mai inspirat comentariu. Prin urmare, un domn sau o doamna va avea ocazia unei bucurii rar întâlnite. Acesta poate fi folosit pentru achiziţionarea de produse din gama butoni şi bijuterii de fantezie. Aveţi de ales din peste 100 de modele cu preturi intre 50 si 299.00 lei, sau Butoni cu preturi intre 69.00 si 450.00 lei.. Să nu uităm de impresia şi senzaţia ce rămâne în urmă atunci când deţii nişte bijuterii cu cristale. Câştigătorul va fi anunţat în intervalul 17-21 noiembrie. Cine acceptă provocarea?
Articol scris pentru SuperBlog 2013
.

You May Also Like

1 comments

  1. Multe din bijuteriile mele sunt cadouri de la persoane dragi. Luxurygifts este un magazin online deosebit prin produsele deosebite pe care le ofera.

    RăspundețiȘtergere