In camera lui bebe

M-am bucurat nespus de mult cand am aflat ca voi fi viitoare mamica. Nu stiu voi cum ati reactionat cand ati aflat acest lucru. Probabil ca am trait cu toate frica de moment: cum o sa fie, ce o sa facem.
La inceput este mai greu, pana te impaci cu ideea, insa cu timpul ajungi sa te obisnuiesti si ti se formeaza acea legatura unica mama-copil. Vei incepe sa scrii poeme, sa faci poze pe zi ce trece, filmulete. Vei incerca pentru prima oara sa contribui cu propriile maini si propria imaginatie la prima sa hainuta, prima pereche de botosei.
Sentimentul este incredibil. Si dupa ce nasti, nici nu o sa mai realizezi cum trece timpul si creste mare, sanatos si voinic.
Dorinta fiecareia dintre noi este sa fie sanatos, capabil sa invete, sa dobandeasca cunostinte noi, sa schimbe in bine viitorul omenirii si sa aiba parte de ceea ce este mai bun.
Pana o sa ajungem acolo, o sa incepem cu inceputul, asa cum si trebuie.

Primul lucru pe care o sa-l fac este sa ma imprietenesc cu Erfi .Apoi voi incepe sa ii pregatesc cele necesare, de bun venit.
Am ales camera lui bebe si am fugit sa dau un ochi la cele necesare. Ii voi alege intai patutul. Trebuie sa fie confortabil, sigur si in limita spatiului de care camera dispune pentru acesta.
Apoi voi alege cele necesare pentru introducerea acestuia in lumea crestina. Voi alege din subcategoria de articole de botez, gama de lumanari ce ii vor lumina pasii cate noul destin. Simturile ii vor fi sfintite si binecuvantate pentru a pasi pe calea cea buna a luii Dumnezu, sa vada creatia sa, sa guste din "trupul si sangele" Sau.

Sunt momente importante si frumoase ale vietii care necesita orice secunda in plus pentru alegerea celor mai potrivite detalii. Elfi te va ajuta! Mai alege tu ce mai ai nevoie.

Am nevoie si de trusou. Ce este acesta? Tu, ca proaspata mamica, probabil nu stii, dar iti voi explica si te voi indruma. Prin trusoi se intelege fie lucrurile necesare unei fecioare pe drumul viitoarei casnicii, fie de accesoriile necesare la botez. Magazinul nostru face referire la cele necesare pentru cea de-a doua varianta, pentru botez. In gama de trusouri gasim: cutiute de depozitare a cruciulitelor, sticlute de mir, seturi de mir pentru preot. Te asteapta aici o gama variata de accesorii atat pentru baieti cat si pentru fetite.
Iti urez bun venit in comunitatea Elfi si astept cu nerabdare sa vad ce minunatii ai ales pentru micutul tau.

Comentarii

Postări populare