Mos bogat cu o franciza

by - joi, martie 05, 2015

Ma simt batran. Dar vai, chiar sunt batran! Am la vreo cincizeci de ani, nici mai mult nici mai putin. Sunt o minunatie de om, arat impecabil. Am o masina noua, abia achizitionata la un pret de iti taie rasuflarea, o vila in Berceni, un apartament de trei camere in centru Bucurestiului si detin in plus cateva firme pe restul teritoriului. Acesta nu este nici pe departe un anunt in ziar la matrimoniale si nici nu caut nimic. Doar ma laud! Ma laud cu povestea vietii mele de succes ca sa poti lua aminte, asta in caz de vei dori si tu la acesti frumosi ani ai mei sa traiesti la fel de bine, fara griji si sa fii un om bogat.



Totul a inceput in jurul varstei de douazeci si cinci de ani. Proaspat absolvent de studii economice si dornic de a fi angajat si remunerat decent, am decis sa fac niste cursuri de perfectionare in domeniul bancar. Am inceput usor sa invat diferite operatiuni intr-o companie de brokeraj, am aprofundat mai intens notiunea de credit bancar, credit ipotecar si asa mai departe. Cam tot ce cuprinde partea asta interesanta si fascinanta din domeniul financiar bancar ce utilizeaza cel mai important obiect de schimb pentru dobandirea unor servicii si realizarea unor nevoi: banul.

Desi locuiam cu chirie de mai bine de doi ani m-am decis sa-mi iau un credit de prima casa  pentru a-mi putea face propria familie si propriul loc de siguranta deoarece copiii erau pe drum.




A fost cea mai inspirata alegere si care mi-a decis soarta de azi. Am dat peste AVBS Credit care mi-a oferit un credit si in acelas timp datorita experientei mele si contactului cu actiunile bancare, am primit si oferta de a beneficia de o franciza. Franciza? Ce este aceea o franciza? 
Lucrul bun era ca de aceasta franciza puteau beneficia doar oamenii cu potential si cunostinte de domeniu, dar extrem de important este faptul ca aceasta franciza era si inca este gratuita.
Sub indrumarea unei persoane specializate de la AVBS Credit am descoperit si ceea ce presupunea acest lucru. Stiind ceea ce se ofera si ca este gratuit, a inceput a-mi trezi interesul. Dar hai sa nu va bag in ceata si sa va povestesc ce este aceea o franciza pentru ca sunt convinsa ca nu multora va suna cunoscut.



Prin franciza se intelege afacerea pe care AVBS Credit mi-o oferea in mod gratuit, avand un nume cunoscut, respectiv cel mentionat, un renume, arta manuirii de a lucra cu creditele bancare si tot ceea ce in mod normal daca decizi sa realizezi pentru a-ti deschide propria firma si pentru a fi propriul sef, costa enorm de mult. Visul de a avea propria afacere, de a ne realiza singuri programul, de a fi antreprenori de succes este unul mare si pe care cu greu unii si-l pot indeplini. De la vis la realitate e cale lunga insa iata, eu am descoperit si calea cea mai scurta.

Nu este neaparat sa ceri un credit pentru a obtine o franciza ci doar sa te asiguri ca vei putea tine afacerea pe  picioare, ca ai potential si experienta in brokeraj pentru a te bucura de propriile avantaje ca sef. Ai sa te ocupi doar de ceea inseamna cheltuieli de baza precum in orice alta firma: intretinere, utilitati, etc.
 Astfel tu ai firma ta, afacerea ta de vis, luxul gratuit la care nu visai si cel mai important, devii o persoana renumita si de succes. Ceea ce vei face pentru a atinge rata de succes impreuna cu cei de la AVBS Credit, va fi sa faci ceea ce fac si ei, adica sa vinzi si tu credite la randul tau, fapt care nu iti va fi deloc greu bazandu-te pe experienta ta. Devii propriul sef si partener al companiei iar dupa o perioada poti ajunge sa oferi chiar si tu francize, ceea ce fac si eu la momentul actual. 



Ofer diferite pachete de credite, diferite oferte in legatura cu rata lunara, pachete specializate si special concepute in functie de nevoile tuturor, toate intr-un singur loc. Nu este necesar ca sa strabati drumul pe la diferite firme si sa negociezi, sa fii dezamagit de ceea ce ti se ofera si ti se cere. Nu exista alta companie care sa iti ofere francize gratuite, cel putin eu nu am mai auzit iar viata de succes pe care o am la momentul actual nici nu ma indeamna macar din pura curiozitate sa stiu cum e in alta parte.

 Am reusit sa devin un om implinit cu o afacere la care nici nu visam, desi am plecat de la un buget disponibil pentru rata lunara cuprins intre 300-600 lei aproximativ. 
Imbatranesc frumos, fericit, imi vad copiii stabiliti la casele lor si nepotii dezvoltandu-se armonios in mediul care le ofera tot ceea ce au nevoie. Este o adevarata onoare si mandrie pentru un parinte sa priveasca in urma cu 10-15 ani si sa vada realizarile si invataturile dobandite. 



Este extrem de important atunci cand ai o astfel de idee de antreprenoriat sa fii optimist, sa incerci sa depasesti orice obstacol. Trebuie sa risti si sa iti oferi o sansa, sa incerci si sa descoperi ceea ce iti face bine si ceea ce ti se potriveste. Nu te da batut, lupta si tu pentru visele tale! Nu astepta sa treaca anii si sa auzi de evolutia vecinului, alege tu sa fii seful si sa te bucuri de ceea ce ai ales.

Daca ai invatat esentialul atunci stii ce ai de facut si o sa te las acum. Doresc sa rulez aplicația AVBS Credit 

disponibila pentru Android si iOS, care este gratuita si functionala prin introducerea codului 1234. Ea ma ajuta sa calculez si sa cer creditul dorit. In caz de simti nevoia o poti testa cu incredere.





Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015.

You May Also Like

4 comments


  1. Exista o intreaga teorie a francizei si chiar si la cursurile mele de antreprenoriat predau teoria acestei zone de franchising deoarece este foarte importanta pentru mediul antreprenorial si daca ne uitam in piata, sunt multe afaceri bune dezvoltate ca si structura de franciza.

    Ca francizat, incerc sa incep o afacere, nu am foarte multa experienta si merg pe o formula consacrata. Aici e o mica greseala de abordare, eu cred ca un antreprenor care merge pe o franciza si ia o franciza de la un brand, ar trebui daca nu sa cunoasca foarte bine domeniul, sa puna foarte mult interes si pasiune in acel domeniu.

    De exemplu, daca e vorba de ceva in fast-food, ar trebui ca antreprenorul sa lucreze fizic intr-un fast-food o perioada, pentru a capata experienta. E un lucru pe care antreprenorii romani uita sa il faca. Franciza este buna dar trebuie sa ai totusi experienta chiar si in cazul acestui tip de afacere. Este o greseala sa consideri ca antreprenor ca francizorul iti va pune la dispozitie o reteta completa de business si ca nu este nevoie sa cunosti domeniul respectiv de activitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poi clar Radu. La asta m-am si referit. Nu poti sa beneficiezi si sa faci o afacere din ceea ce nu stii. Si evident ca daca nu iti place domeniul si ceea ce faci, vei avea putine sanse sa te dezvolti. O afacere, un job il faci in primul rand din p,acere. Astfel se va starni dorinta de a munci mai mult, de a invata lucruri noi, de a duce afacerea la un alt nivel prin descoperirea si utilizarea unor noi strategii benefice ambelor parti.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Bibi...multumesc. Cred ca o sa am nevoie. Am incredere in voi. Voi lua cat se cuvine, nici mai mult nici mai putin. Am incredere in puterea voastra si va urez mult succes si odihna placuta pe urma! :*

      Ștergere