O primavara plina de creativitate!

Ne-am retrezit si noi la viata, cu fata plina de plictiseala si cu sufletul plin de creativitate dupa o perioada lunga de stagnare.
Magia fulgilor de nea a fost asuprita de nasterea ghiocelului, vestitor batran al unui nou inceput, al unei noi si frumoase perioade din an.
Si incepand cu acest nou anotimp, care ne incarca pozitiv cu sosirea primelor sale raze de soare, dam startul si la prima si nu cea din urma editie SuperBlog 2015. Este prima editie din acest an, insa de fapt si de drept se anunta a fi un mic veteran ascuns, care rasare din cand in cand, mai exact de 2 ori pe an, la inceputul si sfarsitul ciclului de viata a ceea ce inconjoara. Si nici bine nu i se anunta venirea, ca piticii creativi, maestri in ceea ce inseamna blogging si creativitate, mai mult sau mai putin de calitate, isi arata dorinta de a lua parte.

Ce este SuperBlog?

SuperBlog este o alta competitie de blogging unde cele mai frumoase suflete prin culoare si sunt conturate prin textele lor, la provocarea sponsorilor si sub indrumarea creatorilor, de  zece editii.
Astazi se da din nou startul si sunteti invitati sa participati, sa ne impartasim impreuna pareri cu Farmec, povesti alaturi de TVR 2, creativitate alaturi de Toate blogurile, calatorii alaturi de CND Turism, cadori si tehnologii impreuna cu MediaDot si Mujer. Toate acestea si nu numai, va asteapta sa le descoperiti in SuperBlog editia de primavara, sub indrumarea Claudiei Patrascu si a partenerilor media cu care ne vom regasi de-a lungul competitiei si la finalul acesteia.

Acestea fiind zise, va invit sa luati si voi parte la o doza de creativitate si sa incepeti anul cu  portia de inspiratie cuvenita.
La randul meu, imi exprim intentia de a participa in aceasta competitie, alaturi de noi si vechi colegi, pentru a ne bucura impreuna de noi provocari si pentru a descoperi noi mestesugari din lumea blogging-ului.
O primavara frumoasa va doresc, inspiratie pe masura si succes! Sper ca acesta sa fie cel mai frumos martisor virtual care l-ati primit la acest nou inceput de primavara si de martie!



Comentarii

Postări populare