Companie de renume caut cumparatori!

by - joi, aprilie 23, 2015


Dupa ce ca incercarile in targ nu prea le-au reusit, le-a dat si bunul Dumnezeu un colt in mediul online unde sa-si promoveze afacerea si sa scoata un profit destul de mare.
Nu vand nici carnati si nici legume din targ, nici haine de firma si nici alte produse de acest gen.
Glumesc! Este evident ca doream sa va atrag in povestea de astazi care va poate fi de un realmente ajutor.

Ai auzit de Quickmobile? 

Revenind la cele spuse mai sus, daca nu esti cunoscator chiar ai sa consideri ca este vorba despre o simpla introducere si o descriere a unei companii a carei scop este realizarea de profit prin atragerea unui numar cat mai ridicat de clienti. Nu! Eu nu sustin acest tip de promovare cu atata motivatie, bucurie in suflet si onoare. Lasati-ma intai sa fac onorurile.
 Astazi vorbim despre compania Quickmobile, o firma din domeniul IT&C inca din 2005. 


Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium.

Sustin cu inversunare ca dincolo de toate, de beneficiile pe care compania le are la aparitia de noi clienti, sunt o firma serioasa, care mizeaza extrem de mult pe calitatea si functionalitatea produselor, fapt ce asigura satisfactia clientilor. Chiar si eu sunt un client fericit Quickmobile care detine de mai bine de jumatate de an un produs de care nu doar ca sunt extrem de multumita, ci face parte din listele de dorinte ale prietenelor.



Bateria externa pe care o detin de la ei detine un mecanism usor de utilizat format din 2 porturi si o lanterna. O poti lua cu tine peste tot si in ceea ce priveste functionarea, pe mine ma ajuta sa imi incarc fie 2 tablete simultan, fie o tableta si un telefon. Aceasta detine de asemenea si o lanterna extrem de buna, care te poate ajuta cand iti ratacesti lucrurile sau cand nu platesti curentul si doresti totusi sa beneficiezi de vizibilitatea lucrurilor din jur. Aceasta lanterna incorporata are un consum extrem de mic si poate fi utilizata cand bateria arata existenta unei cantitati reduse de energie. Eu personal o ador si nu as renunta la ea pentru nimic din lume!

Aceste lucruri au fost prezentate ca o paranteza insa nu reprezinta esenta povestii de azi.


Cei de la Quickmobile stiu cat de importanta este o legatura formata intre cele doua parti, vanzator si cumparator si vin cu o propunere prin randul acestora de pe urma careia ambele parti pot beneficia de avantaje. Acestia propun spre colaborare calitatea de afiliat prin intermediul Profitshare. 

QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.



 Odata cu implementarea acestui proiect, cei de la Quick mobile au pregatit si un concurs prin intermediul caruia toti afiliatii QuickMobile în Profitshare intra in tragerea la tragerea la sort pentru o tableta Nokia Lumia 2520, iar primii doi cei mai activi vor intra in posesia Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock



Locul intai se va bucura de premiul cel mare si anume un Samsung Galaxy S6 32 GB negru.
Prin afiliere fiecare participant castiga un comision in functie de promovarea produselor si de achizitia acestora conform statisticile enumerate mai sus. Cu totii avem de castigat. Ce zici, te bagi?

You May Also Like

0 comments