Prima scoala de beauty blogging.

by - joi, aprilie 23, 2015

Hai sa fim colegi, sa dam startul unei noi perioade a vietii pe care s-o fructiificam la maxim! Dintre scoli si scoli, profesii peste profesii, tu, draga mea, ai sansa de a face parte din cea mai noua scoala si cea mai placuta daca esti un blogger de beauty.


Iti place sa testezi noi lucruri? Sa oferi impresii despre cele mai noi si bune produse? Atunci L'Oreal Paris pune la bataie 30 de locuri pentru ca tu sa inveti trucurile unei postari de succes, unui video care-ti pune in valoare esentialul si care te pot transforma intr-o persoana renumita si de succes dar si multee alte lucruri elementare unui fashion-beauty blogger? Atunci asta este cea mai potrivita sansa sa-ti testezi abilitatile, prin inscrierea la concurs si daca te numeri printre fericitii castigatori, te asigur ca vei avea parte de o experienta de neuitat.


Daca iti aducj aminte de profesorii ine instruiti din facultate, care te tineau din scurt, dar si de cei care ti-au facut viata mai frumoasa, atunci trebuie sa stii ca scoala de beauty blogging este oarecum o cominatie, doar ca mai placuta. Specialistii nu doar ca vor creea o atmosfera relaxanta si vor initia discutii, dar iti vor oferi si documentatia necesara unui beauty blog de senzatie.

Grabeste-te si nu ezita! Maine 24 aprilie competitia sa incheie si de ce nu, poate esti tu unul dintre norocosii de la care abia abia astept sa aud impresiile si sfaturile.

You May Also Like

0 comments