Un loc special pentru tine

by - duminică, iulie 26, 2015

Aseaza-te!

Te asteapta ca in orice alta zi, cu spatarul intins cum l-ai lasat aseara, cu camasa intinsa pe marginea spatarului ca sa nu o sifonezi. Si parca nu-ti mai place si instinctul te tot indeamna sa gasesti solutii pentru unul nou. E vechiul tau scaun de birou, un scaun simplu ca oricare altul, pe care l-ai luat hotarat in urma cu cateva luni ca valoreaza mai mult ca orice.

De ce oare te-ai razgandit acum?

Strambi nasul. Asta nu poate fi de bine...! Oare ti-au ajuns durerile de spate? 
Ti se pare ca clientii te cam ocolesc? Stii ca esti un bun antreprenor, totusi ceva se intampla in ultima vreme, ceva merge diferit si nu-ti poti explica de ce...

Esti sigur ca nu-ti lipseste nimic?

Fie ca esti acel gen de persoana care intra in casa, se asterne doua minute pe canapea si apoi directia este la calulator pentru a viziona ceva filme recente sau pentru a se juca Word of Worcraft, sau pur si simpu esti interesat de noile stiri si comunici foarte mult pe retelele sociale cu cei dragi, ceva lipseste desavarsit din peisaj sau nu te mai satisface si necesita inlocuire.
Daca in schimb esti acea persoana foarte axata pe munca pe care o depune cu siguranta ai nevoie ca totul sa se desfasoare in cea mai perfecta ordine.

Pune punctul pe "i"!

Indiferent de activitatea zilnica pe care o practici sunt lucruri care trebuie sa le detii in permanenta. Ce ai zice daca ti-as spune acum ca toata "zarva"asta este pentru niste scaune?
Da, scaune birou pentru orice business pe care il ai sau pentru clipele tale de relaxare.
 La ScauneOnline si pe www.importatorscaune.ro gasesti scaunul sau scaunele potrivite pentru tine si cei dragi.



Ce este important la un scaun...

In functie de zona in care este amplasat si de scopul cu care il utilizezi, scaunul trebuie sa fie de o anumita marime, de o anumita forma si cu anumite facilitati. Spre exemplu este foarte important sa respecti faptul ca scaunele de bucatarie sunt strict pentru aceasta incapere nu si pentru birou sau pentru un salon de infrumusetare.
Scaunul de birou pentru acasa cat si la servici este indicat sa aiba urmatoarele caracteristici:

  • De preferat ar fi sa fie reglabil: In functie de inaltimea, greutatea si forma corpului il poti ajusta astfel incat sa detii o pozitie corecta si sa-ti derulezi activitatile cu usurinta. Un aspect important este ca atunci cand stai la calculator, indiferent de motiv, atunci cand te-ai asezat pe scaun privirea ta sa fie paralela cu monitorul. Daca esti in cautarea unui scaun pentru birou atunci asigura-te ca in momentul in care initiezi o conversatie sa fii la acelas nivel cu clientul. Daca vei fi la "inaltime" clientul va avea impresia ca esti o fire dominanta si ca el este inferior, vei crea o situatie tensionata in care persoana se va simti usor amenintata si panicata, caz in care nu vrei in niciun caz sa se inteleaga asta. Atunci cand te afli la acelas nivel cu clientul tau sau cu un viitor angajat, acesta va simti mai multa incredere, iti va observa astfel implicarea si dorinta de a afla micile detalii, se va simti mai confortabil si inteles.
  • Sa aiba un design specific al spatarului: In functie de locul in care ai nevoie de un nou scaun de birou, nu trebuie sa neglijezi forma spatarului. Sunt scaune concepute special doar pentru sustinerea corpului, unele care sustin spatele si capul, dar sunt si scaune care se modeleaza dupa forma corpului tau. Alege un scaun cat mai confortabil care sa asigure o pozitie comoda si corespunzatoare a corpului tau!

  • Facilitati extra: Optional poti alege un model mai special cu o forma diferita a cotierelor, cu telecomanda sau cu functie de masaj. Depinde de personalitatea ta si de dorinta cu care alegi un nou scaun sau datorita careia doresti sa il inlocuiesti pe cel existent. 
Daca scaunul tau actual nu indeplineste cerintele de mai sus sau detine o sumedenie de defecte, clar trebuie sa-l inlocuiesti! Atat confortul tau cat si al clientilor sau al angajatilor este foarte important. Confortul este definitoriu pentru fiecare dintre noi si atata timp cat se simtim confortabil, atunci ne putem derula rutina intr-un mod obisnuit, relaxant, care asigura un randament maxim si rezultate optime. Sper ca iti vor fi de folos aceste mici indicatii!

Vrei un scaun? Ia-l de pe ScauneOnline!

Pentru ca nu toti dispunem de timpul necesar cand dorim sa facem o noua alegere sau pentru ca magazinele nu ne pun la dispozitie intregul portofoliu de produse, noi aparute pe piata si cu cele mai moderne facilitati, ScauneOnline stie cat de importante sunt aceste lucruri si iti pune la dispozitie intreaga gama complexa de scaune. Fie ca doresti un model clasic sau mai special, alegerea iti apartine!
Cu ajutorul ScauneOnline beneficiezi exact de ceea ce ai visat si in maxim 48 ore te poti bucura de produsul ales acasa, la servici, oriunde doresti, prin intermediul serviciului de curierat rapid.


De transport nu-ti fa griji! Tu bucura-te de mai mult timp liber pentru tine caci cu transportul iti fac ei cinste.
Ai realizat o comanda si descoperi de fapt ca nu este ceea ce iti doreai? Garantia satisfactiei iti ofera sansa de a returna produsul si de a primi banii inapoi. 
Plata produselor de pe ScauneOnline o faci asa cum doresti: ramburs la primirea coletului, ordin bancar in contul firmei sau prin plata cu cardul.

Asigura-ti confortul, alege-l pe cel mai bun!

You May Also Like

0 comments