Ce cadouri oferi anul acesta de Sfantul Valentin?

by - vineri, februarie 12, 2016

“Un adevarat cadou cuprinde o parte din tine insuti.”
 Ralph Waldo Emerson

Alegerea cadoului perfect nu a fost niciodata o misiune usoara. Nu trebuie sa fie o zi speciala pentru a darui, dar daca simti totusi nevoia, Valentine's Day poate fi un motiv pentru a-ti reaminti cat de frumos este sa construiesti zambete si bucurie in sufletele celor dragi, prin intermediul cadourilor.
Nimic nu se compara cu propria ta fiinta si iubire neconditionata iar prin intermediul cadourilor vei reusi sa subliniezi grija si dragostea fata de cei din jur.
De Sfantul Valentin sarbatorim dragostea si fericirea alaturi de alesul inimii noastre. Poate fi de asemenea si un prilej de aniversare a casatoriei, a unei prietenii de lungi durata sau chiar a unei zile de nastere. Este o zi speciala nu doar pentru cupluri, ci pentru intreaga lume.

Cand vine vorba de cadouri, unii apeleaza la flori si cutii cu bomboane. Sunt convinsa ca nu vor da gres. Gestul este magnific si cu siguranta va ajunge la inima persoanei iubite.
Alte persoane prefera sa-i surprinda pe cei dragi implinindu-le o parte din dorinte. Strecurandu-te pe sub pielea jumatatii tale cu siguranta vei afla ce isi doreste, dar probabil ca si prietenii sai au facut acelas lucru. Vrei sa-ti impresionezi jumatatea, dar cu siguranta nu e prea placut sa oferi acelas cadou ca si prietenii sai, nu-i asa? Pentru prietenii sai, dorintele sale transmise prin grai viu pot fi singura solutie, insa tu ii poti oferi daruri mult mai speciale, unicate si de ce nu, personalizate.
Cateva gesturi, cateva discutii aparent banale te pot ajuta sa-i gasesti cel mai perfect cadou.

Ce ai zice de niste statuete personalizate MiniMeCraft? 

Figurinele MiniMeCraft pot fi un cadou special pentru ea. Ce-si doresc fetele cel mai mult in lumea asta? Pe langa chimul de Cosanzeana, unghii mari si frumoase, un par bine intretinut si un Fat Frumos ca in povesti? Ai ghicit! Majoritatea vor sa fie unice!

Ce inseamna acest "unic" pentru ele? Iti spun eu!

Daca este posibil, ea iti va cere imposibilul, adica se va astepta la ceva mai mult decat ceea ce a vazut la prietenele si colegele sale.
 Cu toate ca i se par incredibili pantofii, rochia, geanta sau bijuteriile primite de colega sa, cu siguranta isi va dori ceva mai sofisticat.

Binenteles, difera de la caz la caz, de la domnisoara la domnisoara. Ideea principala este ca doamnele si domnisoarele cu adevarat frumoase vor sti cat de mult conteaza gestul si cu cat cadourile sunt mai personalizate, cu atat sunt mai unice, pentru ca le reprezinta in totalitate iar ele vor fi mai incantate si mai fericite pentru atentia primita.


Aceste statuiete pot fi si un cadou inedit pentru iubit. Nu scrie nicaieri in univers ca domnii ar fi mai putin pretentiosi sau mai usor de satisfacut. De cele mai multe ori alegerile pentru domni pot fi chiar mai greoaie decat pentru doamne, dar o figurina personalizata este raspunsul la toate intrebarile si grijile in materie de cadouri pentru sexul masculin.

Cu alte cuvinte, aceste statuiete sunt perfecte pentru orice ocazie si pentru oricine. Da-mi voie sa-ti prezint conceptul!


MiniMeCraft realizeaza figurine inedite  din rasina utilizand drept sursa de reprezentare si inspiratie fotografiile trimise de voi.



Primul pas este sa alegeti modelul de corp. Credeti-ma, aveti mai multe idei decat v-ati fi asteptat! Raportandu-va la ocazie, la imaginatia partenerului, la dorintele sale, idoli, artisti preferati sau o asociere a unei denumiri dragalase (asa zisa porecla) pe care o utilizati in grupul vostru de prieteni, puteti alege o statuieta perfecta, simpatica sau amuzanta.
Nu uitati sa trimiteti si o poza cu persoana careia se adreseaza figurina.
Treaba este gata! Trebuie doar sa treceti la pasul final, sa complectati datele si sa finalizati comanda.

Care sunt avantajele?

Alegand o figurina MiniMeCraft beneficiati de o multime de avantaje. Cel mai important este ca veti oferi un cadou personalizat si unic, dupa asemanarea si chipul persoanei dragi. Astfel puteti fi siguri de o alegere unica, inconfundabila, care va diferentia cadoul de alegerile prietenilor sai.
Spre deosebire de alte cadouri, achizitionate din diferite magazine, aceste figurine se realizeaza manual.

Cadourile clasice, disponibile pe rafturile magazinelor, sunt realizate in fabrici cu ajutorul unor masini specializate de lucru. Acest lucru nu garanteaza fidelitatea, aspectul si caracteristicile produselor. In plus, in procesul de prelucrare, pot aparea diferite erori.
Datorita faptului ca figurinele MiniMeCraft sunt realizate manual, acestea beneficiaza de toata atentia personalului ce lucreaza la ele, astfel incat reproducerea sa fie cat mai fidela si apropiata de fotografia trimisa de voi. Se va pune foarte mult accent pe detalii cat si asupra materialului utilizat.
Rasina utilizata este de cea mai buna calitate iar figurinele finale vor avea intre 13 si 18 cm inaltime, in functie de modul in care aceasta va trebui realizata.

Parerea mea este ca aveti o multime de motive pentru ca viitoarea voastra alegere de cadou sa fie o figurina personalizata MiniMeCraft. Eu deja am plasat comanda. Figurina voastra cum arata?

You May Also Like

8 comments