Cum sa castigi o vaca de lapte + zeci de premii pe viata

by - vineri, februarie 26, 2016

Well...cu totii stiti ca particip frecvent la SuperBlog, chiar de circa 4-5 ani. De data aceasta s-a dat startul la primii pasi in aceasta noua provocare cu mult inainte de vrema stabilita, adica 1 martie, cum se obisnuia in fiecare noua editie de primavara.


Pentru cei care inca nu stiti deja, SuperBlog este o competitie destinata bloggerilor din intreaga tara, lansata cu mult timp in urma. Toti omuletii creativi la inceput de drum sau vechi de "meserie" sunt (re)invitati sa savureze pentru prima oara sau la a X-a participare, cum este experienta SuperBlog.
Cu aceasta ocazie imi confirm participarea si in aceasta noua editie, fara penalizari, asa cum sunt si invatata de fel.

Experienta traita la maxim

In editia trecuta ne-am intrecut in creativitate o multime de oameni. Intamplarea a facut ca la finalul acestei editii sa ma aleg si cu o vaca de lapte. Ei...treba era ca complicata dar sa nu credeti ca cele 40 kg de branza nu sunt inca si azi o provocare.


Am mai presus de toate o frumoasa amintire: am fost la Gala, am cunoscut oameni frumosi si mi-am facut prieteni pe viata cu care tin legatura si care asteptam cu nerabdare sa ne revedem data viitoare.
Nu-i zi sa retraiesc intreaga experienta caci am un prieten de la Simona(Delaco) care-mi aminteste mereu ca limitele ne sunt inca necunoscute si pot fi autodepasite. Am castile mele favorite, surplusul de "branza" de care eu sunt indragostita si mentin frecvent legatura cu cativa dintre oamenii cu care am luat contact acolo.

De ce sa participi la SuperBlog

SuperBlog este cu si despre oameni! Nu trebuie sa fii expert, nu trebuie sa ai o functie importanta. Nu, nu intereseaza pe nimeni acest lucru! Poti fi doar tu insuti si sa-ti lasi gandurile sa zboare chiar si pentru prima oara.
Nu sunt conditii sau reguli pentru inscriere! Te poti inscrie cu conditia sa ai binenteles, peste 16 ani si un blog. Nu conteaza ca ti-l deschizi acum si ca nu ai vechime sau ca nu ai mai scris pe el de un an. Totusi, da un ochi peste regulament ca sa stii in detaliu ce te asteapta.
Este o sansa pe care nu o gasesti tot timpul si iti poate deschide noi orizonturi. Totodata sa stii ca este un mod de a fi mai motivat si sa te ambitionezi.

Vei avea de respectat cateva deadline-uri (desigur daca te tine, daca nu, vei fi penalizat, insa stii cum e, mai multe puncte mai sus in top si ar fi pacat sa ai penalizare cand poate articolul tau este cel castigator) si de scris ppe teme diverse, pentru sponsori diversi. Fiecare proba va veni insotita de cateva reguli simple de creatie (numar de cuvinte, cuvinte cheie de utilizat, link-uri, nimic complicat).
La final, savurezi gustul victoriei alaturi de oameni frumosi care abia asteapta sa te cunoasca live la marea Gala.

Te avertizez! Odata intrat in competitie, fereste-te! SuperBlog da dependenta. Asa ca sunt convinsa ca aceasta va fi doar prima ta experienta si inceputul debutului tau.

Te bagi? Start SuperBlog 2016!

You May Also Like

10 comments

  1. Interesant ,pentru cei care au blog

    RăspundețiȘtergere
  2. Timp si inspiratie sa ai :) Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa am un blog, dar timpul nu-mi ajunge niciodata. Ma multumesc sa citesc blogul tau sau al altora care au teme care ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bate gandul , ma bate ... pare interesant

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt LUNGU FLORENTINA MIHAELA foarte interesant

    RăspundețiȘtergere
  6. Te felicit pentru participarea ta si te sustin. Eu nu am participat pana acum la nici o astfel de competitie~! Poate si pentru ca timpul nu imi permite sa scriu un articol intr-o zi anume!

    RăspundețiȘtergere
  7. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA felicitari scumpa mea meriti din plin iti doresc sa scri in continuare articole frumoase,,,,

    RăspundețiȘtergere
  8. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA.eu nu am blog dar nici nu am rabdare dar imi place ca citesc de la tine,,,

    RăspundețiȘtergere
  9. Succes, Alexandra! Sper ca vii si la aceasta Gala! :)

    RăspundețiȘtergere