Jurnal de primavara: Redobandeste-ti frumusetea!

by - duminică, februarie 28, 2016

Primele raze de soare si-au facut aparitia. Din pacate, cu multa tristete ne-am luat la revedere caci vremea nu tine cont de capriciile si placerile nimanui.
Sunt convinsa ca ne vom regasi curand, de asta nu-mi fac probleme. Insa, pana atunci, ma bucur de tovarasii vestitori ai primaverii care s-au grabit sa ne vada si sa ne incante cu prezenta lor.

Au decis intr-un final sa ajunga si pe la mine. Asadar azi, am realizat cateva poze in compania unor flori minunate, bogate si gingase, asa cum stiu ei sa fie mereu.


Astazi vorbim despre schimbari, despre frumusetea care cere sacrificii sau imbunatatiri ca de fiecare data, la inceperea unui nou an.
Avem nevoie de o ingrijire corespunzatoare, de un ten impecabil care sa ne redea increderea in fortele noastre si frumusetea de pretutindeni.

De ce tinem cont atunci cand ne dorim o schimbare? De haine sau de schimbarile ce se petrec asupra corpului nostru?
Pentru mine schimbarea incepe din interior, urmand apoi sa conturez cu pasi mici si exteriorul.

Pe partea de beauty, testez frecvent diferite produse iar produsul care imi face inceputul de an tot mai frumos si despre care vom vorbi astazi este fondul de ten Almay achizitionat de pe Blacknight.ro.


Mi-am ales zilele trecute un fond de ten de la Blacknight pe care nu l-am mai incercat pana acum. Imi place la nebunie si ma impac perfect cu el. Best friends!
Blacknight.ro - Magazin de produse cosmetice online ofera produse cosmetice profesionale de calitate la preturi rezonabile pentru toti.




Am fost extrem de incantata sa testez si sa utilizez acest fond de ten. Achizitia este uimitoare si extraordinara. Am un ten sensibil ce se confrunta adesea cu mici probleme cum ar fi acneea usoara. Din pacate eu fac acest proces mai greu deoarece ma napustesc asupra lor de la primele semne, transformand tenul intr-unul cu probleme destul de ridicate: rani, semne.

Imi plac produsele care se axeaza pe un grad foarte mare de acoperire a tenului si care macheaza perfect sau aproape perfect imperfectiunile, contribuind totodata la tratarea problemelor.
De aceea am fost si sunt o mare fana a cremelor BB/CC, care mi-au fost de un adevarat ajutor de cele mai multe ori. Preferata mea din aceasta categorie este cu siguranta crema de la Yves Rocher, pe care v-o si recomand cu mare drag. Are un grad de acoperire destul de ridicat si trateaza problemele intr-un timp foarte scurt. In cazul unei persoane cu un ten extrem de acneic rezultatele vor fi vizibile in circa o saptamana de la folosire. V-o zic din experienta.

Fondul de ten Almay este varianta imbunatatita a acestor aspecte, tinand cont ca un BB/CC nu acopera perfect si de obicei nici nu trateaza afectiuni ale pielii.



Acesta contine acid salicilic ce ajuta la reechilibrarea pH-ului si la regenerarea pielii, destinat in mod special persoanelor cu ten acneic.
Eu am ales nuanta 100 Ivory si mi se potriveste perfect deoarece tenul meu este foarte deschis la culoare. De cele mai multe ori nu-mi place sa-mi realizez o rutina de machiaj completa utilizand diferite produse, asa ca de cele mai multe ori cand trebuie sa plec in deplasare, in special dimineata, ma dau cu un fond de ten/o crema si am fugit la treaba.


    


Fondul Almay are o acoperire medie spre mare si mie mi se potriveste perfect. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa-l alegi:

  • acopera foarte bine imperfectiunile (acum cateva zile, cand am inceput sa-l folosesc, aveam destule rani; acum numarul acestora s-a diminuat semnificativ, altele chiar au disparut complet - tenul este aproape curat)
  • nu provoaca alergii - am un ten foarte sensibil care duce la aparitia de mici bubite inca de la primele minute dupa aplicare (in caz de nu-i place produsul utilizat); cu acesta nu am deloc probleme;
  • ofera un aspect natural - de obicei se intampla sa aleg nuanta cea mai deschisa si totusi sa nu mi se potriveasca; acest fond de ten se potriveste atat de bine incat nu se vede diferenta intre culoarea tenului meu dupa aplicare si nuanta normala a acestuia;
  • nu lasa urma pe haine - mi s-a intamplat de foarte multe ori sa aplic un fond de ten sau o pudra si sa ma trezesc cu urme la guler sau pe orice lucru de care am atins fata; aici nu este cazul deoarece fondul de ten se sincronizeaza perfect cu tenul;
  • rezista o perioada indelungata - chiar de peste 6 ore;
  • nu ofera stralucire si nu scoate in evidenta problemele pielii;
  • formula lichida necesita aplicarea in cantitati foarte mici care isi duce la bun sfarsit scopul; asta inseamna ca aceasta cantitate de 30 ml imi va fi de folos o perioada indelungata (numai bine ca eu deja m-am indragostit de el);
  • pretul este unul corect si chiar rezonabil pentru un astfel de produs de calitate ridicata, avand in vedere proprietatile acestuia.
Prin urmare, daca optezi pentru produse de calitate la un pret extrem de bun, alege magazinul online Blacknight. Nu uita sa ne spui si noua pe aici daca ai incercat acest fond de ten sau oricare dintre produsele Blacknight.ro si cum ti se par.
Sute de produse apartinand unor marci recunoscute te asteapta sa le descoperi! Pe curand!

You May Also Like

9 comments

  1. Multumesc lui Dumnezeu nu am avut pana acum acnee si sper sa nu am, dar am o prietena foarte buna care se lupta cu aceea de cateva luni si am sa-i recomand acest produs. Sper sa dea rezultate si la ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu nu am incercat prea multe fonduri de ten dar pe acesta l ai descris fb

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt LUNGU FLORENTINA MIHAELA CE BUN E FONDU DE TEN

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt Lungu florentina mihaela mie mi-sa terminat asa ca trebuie sa-mi eau si eu unul multumim de informatie

    RăspundețiȘtergere
  5. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA cu siguranta pe asta il iau gata il vreau nu mai stau pe ganduri mereu cand cumpar ori gasesc bun si se termina repde ori dau gres,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa patesc si eu. Fac alegeri insa de prea multe ori mi s-a intamplat sa nu le fac pe cele mai bune si fie nu mi se potrivea nuanta fie ma iritam. Bani dati degeaba. Asta e chiar bun, marca e renumita, deci pretul cred ca e ok.

      Ștergere
  6. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA mie mi ciuda ca se intampla sa eau si sa faca figuri fondul de ten ba nu se intelege cu tenul meu e gras tenul si nu vrea de loc si dau bani degeaba..

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim de informatii. Si eu mai am putin si mi se termina si fondul de ten si BB creamul .... am incurcat-o

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt Lungu Florentina Mihaela o sa-mi eau si eu unul din asta sa vedem poate am noroc la el,,,

    RăspundețiȘtergere