Frumusetea este in tine! Descoper-o! Ajuta padurile din Romania si ele te vor rasplati neconditionat!

Bottega Verde sustine sanatatea noastra cu produse exclusive create cu ingrediente din inima naturii. Prin intermediu noii campanii "Frumusetea este in tine", Bottega Verde sprijina natura si padurile din Romania. In fiecare ora, aproximativ 3 hectare de padure dispar din Romania. Padurea este un colt al naturii care ne ajuta sa respiram un aer mai curat, facilitand convietuirea unor plante si animale, sustinand in acelas timp si modul nostru sanatos de trai.


Filosofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent numai ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde".
In dorinta de a te implica si pe tine activ in grija manifestata pentru natura, ne alaturam proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si te invitam sa ne ajuti sa sustinem impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.
Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania Frumusetea este in tine realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!


Colectioneaza in fiecare luna mesajele motivationale, fie ca e vorba de magnet sau plasuta, iar noi te inscriem automat in tombola campaniei, unde poti vouchere de cumparaturi in magazinul online Bottega Verde.

Iubim natura! Iubeste-o si tu!


Cum donez?                         

Pentru a dona 5 sau 25 lei este suficient ca inainte de finalizarea comezii sa selectezi una dintre cele doua variante si sa-ti alegi mesajul campaniei care doresti sa se regaseasca pe magnet, respectiv plasuta. Donatia va fi adaugata in cosul tau Bottega Verde si trebuie sa plasezi comanda pentru a realiza donatia. Comenzile nu pot contine exclusiv donatia.

Ce se intampla cu donatiile?

Toate donatiile colectate de Bottega Verde vor fi redirectionate catre campania Padurea Copiilor, initiata de Viitor Plus. Aceste fonduri vor fi folosite pentru plantarea unui numar de puieti conform totalului donatiilor individuale si corporatiste adunate in cadrul campaniilor de strangere de fonduri.

Cum se implica Bottega Verde?

Bottega Verde se implica activ in sustinerea ecosustenabila a mediului inconjurator si faciliteaza prin platforma sa colectarea donatiilor, oferind de asemenea materiale promotionale cu mesaje inspirationale realizate in parteneriat cu Liliana Arnaut in cadrul campaniei Frumusetea este in tine. Pentru a incentiva consumatorii sa doneze, Bottega Verde organizeaza si o tombola cu premii. 
.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare