Cum sa porti o rochie din dantela, intr-o tinuta casual de toamna

by - vineri, septembrie 23, 2016

Iata ca toamna a sosit. Sa stii ca nu ma bucura deloc! Nici urma de frunze colorate ce cad in bataia vantului sau pomi ce amortesc. E doar un frig aspru care te duce cu gândul la hainele groase, fulare si manusi, in timp ce iti sosesc cateva rochii proaspat comandate, pe care trebuie sa le porti abia la anul.
Nici eu nu ma pot opri din cumparat rochii sau imbracaminte pentru sezonul cald. De aceea, m-am gandit astazi sa-ti vin putin in ajutor si sa-ti arat cat de simplu este sa creezi o ținută de toamna, dintr-o rochie eleganta, pe care te-ai gandit pana acum sa o porti doar la ocazii speciale.

Botine/Boots: https://goo.gl/APDPY2
Geaca/Jacket: https://goo.gl/G4G0O9
Rochie/Dress:  https://goo.gl/igtEMV



Rochia din dantela este fara de cusur: simpla, dar extrem de eleganta. Daca si croiala este mai aparte si modelul deosebit, fata de ceea ce ai vedea pe strada in mod obisnuit, afla ca unele pot fi accesorizate cu usurinta si transformate dintr-o tinuta casual de toamna.

Vreau sa-ti vorbesc astazi si despre prima mea comanda de pe Dresslily. Este un site chinezesc cu transport international, care mi-a oferit sansa de a încerca produse dupa placul meu. Transportul standard este gratuit indiferent de valoarea comenzii, insa eu am beneficiat de cel expres, care mi-a oferit livrare la primul pachet de 2 saptamani. Primul pachet? Durata de livrare depinde si de perioada de procesare aferenta, care este mentionată pe site la fiecare produs in parte. Botinele pe care le-am introdus in outfitul de astăzi, au venit impreuna cu o rochie vintage tomnatica. O alta rochie prezenta in comanda va sosi si ea curând, dintr-un alt pachet. Va tin la curent!


Ce este deosebit la aceste botine?
Mărimea mi se potriveste perfect! Am ales noua marime pe care am inceput sa o port de curand (35) si vin fix. Sunt simple, in loc de sireturi au o bucata de imitatie mata de piele, toc gros si sunt pe deasupra si blanite. Pot fi cu usurinta purtate la o tinuta casual sau eleganta de sezon! Sunt extrem de călduroase si comode, impermeabile si le-am găsit la un pret extrem de bun.

Le-am asortat cu rochita din dantela, pe care putini ar ezita sa o folosească dintr-o ținută casual, împreuna cu fabuloasa si moderna geaca Rosewholesale, despre care nu am apucat sa va povestesc. Este destul de calduroasa, comoda si marimea mi se potriveste perfect. Ultimele comenzi au fost extrem de reușite din acest punct de vedere. Nu este o geaca ieftina de imitatie, cel putin nu pare asa, cu toate ca a costat doar 20$, insa pot sa va spun ca nu am renuntat deloc la ea de cand am primit comanda. Are niste detalii foarte simpliste, dar frumoase: închidere laterala moderna si curele aplicate la bata, pentru un stil mai unicat.



Eu cred ca imbinarea merge de minune. Tu ce parere ai? Stiai ca este atat de simplu sa transformi o rochia din dantela, extrem de eleganta, dintr-o tinuta casual de toamna-primavara?














You May Also Like

3 comments