Prima comanda Dresslily, prima rochie de toamna din jaquard

by - luni, septembrie 26, 2016

"Ha, ha! Mergi in parc asa?
-Asa cum? Se vede urat? Am facut o combinatie proasta?
-Arati de parca mergi la nunta! Parca esti scoasa dintr-un anime!"

Parca nu mi s-a intamplat niciodata sa ma complimenteze cu atata patos. Am crezut ca toamna aduce cu sine numai amaraciune si tristete, insa lui ii place anotimpul si felul in care rochita cea noua se aseaza pe mine. Am rascolit dupa ciorapii de culoarea piciorului si dupa pantofii oxford albi. Nu ma asteptam sa-mi fie atat de dragi atunci cand i-am achizitionat, dar se pare ca se potrivesc perfect cu multitudinea de rochii din jaquard.

Rochie/Dress: https://goo.gl/tyhp1o


Sunt la prima comanda pe Dresslily, in care mi-am ales doua astfel de rochii tomnatice si o pereche de botine pe care v-o presentasem in articolul anterior.
Am pus ochii pe rochia asta in urma cu doi ani, cand am pus si bazele primelor mele colaborari. A disparut insa foarte repede din stoc si nu ma pot minuna. Are niste detalii perfecte pentru anotimpul rece!


Nu a costat deloc mult si ca pe site-urile anterioare, am nimerit marimea perfecta. Are o broderie minunata, un imprimeu vintage tomnatic in partea inferioara, iar gatul este impodobit cu cateva flori realizate din pietricele si margelute. Croiala este simpla si de efect, ca toate rochiile din jaquard de pana acum. Insa, spre deosebire de restul, materialul e ceva mai "sanatos" si gros, astfel incat sa se potriveasca perfect cu anotimpul.

Primul pachet din comanda a ajuns in circa doua saptamani la vama, acesta beneficiind de transport expres. Nu am platit taxe vamale, pachetul avand niste sume extrem de mici trecute pe el. Totusi, Dresslily va ofera transport gratuit standard la orice comanda.

De ce sa alegi o rochita tomnatica din jaquard:
-modelele sunt lucrate fin;
-croiala are niste detalii subtile si extrem de frumoase;
-sunt extrem de calitative;
- materialul este ceva mai gros fata de cele de vara;
-merg perfect atat zi de zi cat si la o ocazie;
- o poti asorta usor cu ciorapi sau colanti;
- este ieftina si de efect.


Inca o rochie de toamna din jaquard se lasa asteptata. Este de fapt completarea primei mele comenzi Dresslily, o experienta extraordinara si de aceasta data? Voi v-ati gasit aleasa?












You May Also Like

5 comments