Ce sa faci in primele zece minute cand te urci intr-un autoturism inchiriat

by - luni, decembrie 19, 2016

Pentru a te bucura la maxim de masina pe care tocmai ai inchiriat-o, mai ales in cazul in care este un model pe care nu l-ai mai condus, ar fi ideal sa petreci primele zece minute la bord, familiarizandu-te cu dispozitivele interioare si efectuand o minima verificare. Noi te sfatuim sa urmezi cativa pasi simpli, exact dupa preluarea masinii preferate de la agent.
1. Transparenta joaca un rol important in consolidarea relatiei dintre un client si o firma rent-a-car.
Obiectivul companiei noastre de inchirieri auto in Bucuresti este tocmai acesta, de a asigura o relatie bazata pe incredere cu clientii nostri. De aceea, atunci cand iti sunt predate cheile autoturismului inchiriat, poti verifica vopseaua. Asa, ambele parti care semneaza contractul, vor sti sigur din vina cui s-au produs eventuale zgarieri sau alte deteriorari ale caroseriei.
2. Porneste motorul.
Merita sa consumi combustibil pentru a avea certitudinea ca masina nu produce zgomote ciudate.
3. Da drumul la aerul conditionat / incalzire.
In timp ce interiorul se racoreste / incalzeste, in functie de sezon, ai timp sa te orientezi, familiarizandu-te cu echipamentele de bord. Daca optezi pentru o masina neagra, asigurarea unei climatizari potrivite in habitat poate fi esentiala in zilele toride cu soare puternic.
Toate modele de masini de inchiriat ieftin in Bucuresti si aeroportul Otopeni din parcul nostru sunt dotate cu clima, asa ca vei beneficia de un ambient interior placut, confortabil.

4. Consulta o harta, fie in format clasic pe hartie, fie digital, pe telefon sau GPS.
Atunci cand punctul initial de pornire a calatoriei tale incepe de la aeroport, identificarea rutei potrivite, corecte poate fi o buna modalitate de a salva timp, evitand sa o iei pe drumul gresit.
Toate autoturismele din parcul nostru sunt dotate cu GPS, in mod gratuit, iar acesta este momentul oportun cand sa setezi coordonatele destinatiei tale.
5. Nu uita sa verifici oglinzile.
In afara de ajustarea vederii din spate, trebuie sa ai in vedere si oglinzile laterale, inainte de a te avanta in traficul greu.
6. In aparenta fara importanta, radio-ul este inca un aspect cu care este bine sa te familiarizezi de la bun inceput. Soferii care umbla la cadranele radio in timp ce vehiculul se afla in miscare pe carosabil, continua sa fie una din cauzele care produc accidente rutiere.
Cea mai rapida abordare: porneste radio-ul, obisnuieste-te sa programezi statiile de muzica sau stiri preferate in memorie.
7. Gaseste controalele aferente geamurilor.
Cand ajungi la prima cabina de taxare, aceasta masura suplimentara se va dovedit utila, scutindu-te de neplaceri precum pornirea nedorita a stergatoarelor de parbriz, deschiderea usilor etc.
8. Afla cum actionezi stergatoarele de parbriz. Acest lucru este prioritar gasirii luminilor.
O ploaie care incepe pe neasteptate, nu ar trebui sa va surprinda actionand butoanele nepotrivite!
9. Localizeaya luminile.
10. Gaseste dispozitivul de blocare a combustibilului. Asta te va scuti de neplacerea de a te trezi cu portbagajul larg deschis in momentul cand alimentezi masina prima data la pompa de la benzinarie.  
11. Verifica frana de urgenta. Este ea activata? Daca da, elibereaz-o.
12. Pune masina in viteza si indreapta-te catre directia dorita.

13. In sfarsit, dupa zece minute de verificari, intra pe carosabil si porneste aventura alaturi de noul tau partener de drum, Rent a Car Bucuresti!





You May Also Like

0 comments