Ceasul vintage – in tendinte de pe vremea bunicilor

by - duminică, decembrie 10, 2017

Oricine are acasa un ceas de mana, poate chiar mai multe modele, sa poata asorta fiecarei tinute in parte (casual, eleganta, sport, office) un model. Ce fel de ceas poate fi asortat si tinutelor office si celor casual sau elegante? Un ceas vintage, desigur. Ce inseamna ceas vintage? Acel model de o eleganta impresionanta, apreciate chiar si de bunici, care reintregesc colectia si poate fi utilizat in majoritatea circumstantelor.
Avantajul cel mai mare al celor care achizitioneaza ceasuri barbatesti vintage este acela ca vor avea o piesa unica, a carei valoare creste o data cu trecerea timpului. Un ceas vintage dateaza din a doua jumatate a anilor 60 si anii ce au urmat, iar acum transmite un mesaj foarte important celor cu care utilizatorii intra in contact: acela ca apreciaza tot ceea ce este vechi si valoros si incadreaza in stilul de viata modern si piese mai vechi.
In ceea ce priveste modelele de ceasuri barbati vintage, acestea vor reprezenta un cadou inedit care poate fi facut domnilor care respecta accesorizarea tinutelor in cele mai mici detalii. Exista, desigur si ceasuri dama vintage, care se vor potrivi perfect cu o geanta sau o tinuta cumparata dintr-un magazin de acest gen. Desi sunt mai greu de obtinut si de gasit, ceasurile vintage sunt la fel de apreciate ca si smartwatch-urile din ziua de astazi. Numai ca ceasurile mai vechi au un parfum al lor, o calitate deosebita, aceea de a spune o poveste din vremuri demult apuse si de a o continua.
Majoritatea magazinelor online comercializeaza ceasuri vintage de dama si de barbati, sau ceasuri cu un aspect vintage. Aceste modele sunt perfecte pentru persoanele mai pretentioase, cu gusturi rafinate, care stiu ce trebuie sa aleaga si la ce sa asorteze un astfel de ceas. Ceasurile vintage se vor regasi cel mai probabil in garderoba doamnelor si domnilor care pun accent pe tot ceea ce tine de stilul vestimentar ales, pana la ultimul accesoriu.


You May Also Like

0 comments