Gerovital H3 Hyaluron C - Fantana tineretii intr-o noua formula

by - vineri, aprilie 13, 2018

Mama a avut parte de cele mai simple vremuri, in tinerete. Foarte putini erau cei care stiau si isi permiteau sa foloseasca zeci de remedii de infrumusetare, ca acum. Saloanele de infrumusetare erau foarte rare, la fel ca si produsele de acest gen pe care, cei dintr-o clasa sociala similara cu a mamei si le permiteau la nunti sau ocazii speciale. Asadar, mama a fost de-a lungul timpului foarte naturala, nu a folosit niciodata creme sau machiaj. 

Pentru mine, industria frumusetei a evoluat destul de mult, astfel ca viata a devenit destul de relaxata cand vine vorba de semnele unei imbatraniri premature a tenului, cauzata de stres, oboseala, conditii nefavolabile de trai, afectiuni la nivelul pielii ( precum acneea) etc.



Ce inseamna fericirea de a fi mereu tanar? Sa fie un har?
In cosmetica si domeniul de ingrijire personala exista acum zeci de solutii prietenoase si accsibile care sa elimine toate acele aspecte inestetice intr-un mod unic, conceput pentru toate nevoile fiecarei romance in parte. 
Noi, romancele, stim cel mai bine cum sa ne mentinem astazi trupul si sufletul mai tanar, mai proaspat si mai fermecator ca niciodata. Nu a fost nevoie de o fantana magica asa cum credeau unii cercetatori de stiinta, ci de ingeniozitatea unor branduri cunoscute si de cativa batrani ce au cules de-a lungul impului informatii pretioase  ce le-au introdus in produse elixir si in retete de ingrijire personala. Spre exeplu, avem Farmec, unul din cele mai puternice branduri romanesti, concentrat pe nevoile fiecaruia in parte, a caror produse sunt disponibile in toate supermarketurile, hypermarketurile si magazinele de profil din tara, precum si in magazinele de brand Gerovital si online, pe www.farmec.ro 



Am citit tot felul de controverse despre un ten frumos, fara imperfectiuni si mereu tanar, Dar am ajuns la concluzia ca frumusetea mea interna si externa se bazeaza pe starea mea de spirit, pe o alimentatie echilibrata si pe o rutina de ingrijire atent selectionata. Am observat ca, consumul indelungat de fructe si legume proaspete asigura aportul de lichide si vitamine necesar pentru o dezvoltare armonioasa a tesuturilor. Astfel, pielea este mai elastica, mai ferma, datorita mineralelor ce se absorb cu usurinta in organism. Rutina de ingrijire a tenului, cea mai expusa parte a corpului la imbatranirea prematura, necesita un efort si o atentie ridicata din partea noastra. In cazul tenului meu sensibil, am observat ca e foarte important sa ma demachiez in fiecare seara, chiar si atunci cand nu am folosit produse cosmetice in excess. Nu trebuie doar sa ma demachez, ci conteaza si cum o fac. Spre exemplu, aleg intotdeauna o discheta din fibre de bumbac ce actioneaza gentil asupra zonelor foarte sensibile. Produsele de ingrijire fara parabeni, alcool si concentratii mari de ingrediente de sinteza, precum in cazul apei micelare de la Farmec, ma ajuta sa indepartez atat machiajul cat si impuritatile acumulate de-a lungul zilei, fara prea mare efort. 
Si hidratarea are un rol important. Am invatat sa aplic o crema de zi in fiecare dimineata, cat si seara, asigurand o bariera impotriva impuritatilor si necesarul de hidratare, pentru o piele mereu fina si flexibila, ce-mi ofera acel aspect proaspat. Exfolierea trebuie sa aiba loc cel putin o data pe sapamana. Astfel, folosesc cel putin o data pe saptamana masti de fata si buze, masti cu miere si zat de cafea, masi de ochi, comprese cu castravete si musetel, combinatii ce indeparteaza impuritatile in profunzime, precum amestecul unui gel de curatare obisnuit cu faina de porumb, Ele vin in ajutor tenului meu, curatand porii in profunzime, eliminand punctele negre si micile semne ale acneei, o afeciune problematica, des intalnita astazi in randul multor tineri.



In lupta cu acneea am gasit o noua solutie accesibila, conceputa special pentru o estompare semnificativa a ridurilor, hidratarea si regenerarea pielii - noua gama Gerovital H3 Hyaluron C. Noul concept are efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante si de protectie a pielii, datorate continutului ridicat de acid hialuronic, ce stimuleaza reinnoirea celulara, umple spatiile dintr celule, oferind fermitate, uniformitate si elasticitate tenului. 
Cel mai recent produs din noua gama pe care l-am incercat a fost aceste fiole cu acid hialuronic 2% și vitamina C Gerovital H3 Hyaluron C, disponibil sub forma unor 10 fiole tratament ce se aplica seara, intre demachiere si pasul de hidratare intensiva. De-a lungul utilizarii acestei inovatii, am observat reducerea semnificativa a cosurilor si a semnelor inerte (cicatrici), ce au ramas de-a lungul timpului. Pielea mea s-a simtit mai hidratata si a capatat un aspect mai luminos. La fel cum Doina si-a pus amprenta asupra stramosilor nostrii, precum si alte remedii concepute special pentru frumusetea fara batranete a romancelor, noua gama declara "razboi" imbatranirii pielii si sustine tenul mereu ferm, ca la 20 de ani. Tu le-ai incercat?


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018.

You May Also Like

0 comments