Miresme luxuriante pentru îngrijirea corpului alias Elemis

by - vineri, ianuarie 04, 2019

A mai rămas foarte puțin timp până când voi "deconspira" și ultimii sponsori ce au luat parte la Bucovina Beauty 2 și impresii legate despre cadourile primite. Fără a plănui un șir anume, se pare că am păstrat ce-i mai bun pentru final, iar Elemis este unul dintre brandurile de top, participante la eveniment.
Mi-am dorit să vă povestesc despre el și despre produsele primite înainte de sărbători dar, cum treaba de acasă nu se potrivește cu cea din târg, abia acum se petrece toată acțiunea.


De ce de sărbători? Pentru că, Elemis, pentru cei care încă nu au auzit de el este un brand cu produse de îngrijire de lux, renumit la nivel mondial. Sunt convinsă că acesta a pășit pragul la multe vedete și, partea bună e că, acestea sunt disponibile pentru orice persoană, în magazinul online, importatorul oficial Elemis - Adda Shop.
Fiind produse de lux bineînțeles că prețul e și el în standardele corespunzătoare, însă produsele sunt extrem de fine, cu arome unice, pe care nu le vei găsi în orice altă parte. Produsele Elemis sunt o idee extraordinară de cadou pentru o persoană specială, fie că vorbim de perioada sărbătorilor, ce abia a trecut, fie că este vorba de o aniversare sau de dorința de a oferi un cadou special.


Cei la care vor ajunge aceste produse vor fi cu siguranță încântați de alegerea făcută, mai ales dacă ținem cont de obișnuința de a căuta produsele online sau în magazine, pentru a căuta recenzii sau informații despre preț. Deși nu mi se pare un gest de bun gust atunci când vine vorba de a căuta prețul cadourilor primite în dar, rămâne totuși un fapt care se practică.
Așadar, alegerea Elemis îți garantează succesul.

Gama Frangipani Monoi

Gama Frangipani Monoi este o selecție specială cu parfum de sărbătoare, ce are la bază ingrediente fine precum florile sub același nume, uleiul hrănitor de macadamia și o serie de extracte foarte rare, exotice, nemaiîntâlnite până acum.
Am primit variantele de 30 ml și, cu toate că sunt micuțe, s-au dovedit a fi chiar foarte spornice.


Pe-o parte mă duce cu gândul la prăjituri de poveste, pe cealaltă parte la flori de iasomie. Parfumul este unul unic, natural, fin și dulce, o senzație ce nu poate fi descrisă în cuvinte.
Pielea rămâne fină și catifelată, parfumată subtil de uleiurile florale din compoziție. În tot acest timp, pielea se învăluie și într-un val de strălucire, cele două produse folosite de-a lungul timpului având și o pulbere extra-fină de sclipici în ele, acesta reflectându-se doar la raze puternice.

Frangipani Monoi Shower Cream

Această cremă de duș completează ritualul de îngrijire a pielii cu o peliculă fină și parfumată, ușor spumantă. Se aplică sub duș sau în timpul îmbăierii, prin mișcări circulare lente.
Pielea capată un surplus de hidratare și un parfum exotic, seducător.


Personal îmi place să aplic această cremă la finalul ritualului, după ce pielea a fost curățată în prealabil, pentru a mă bucura de hidratarea oferită și de mirosul fin care se împregnează în piele.

Frangipani Monoi Body Cream

Ritualul din zilele speciale, atunci când poate lucrurile nu au mers întocmai minunat sau vreau să mă destind cu ceva aparte, nu se încheie la crema de duș, ci la acest pas.
Magia se petrece când aplic această cremă de corp pe pielea ușor deshidratată de apa dură sau fierbinte (mi se mai întâmplă uneori). Are o textură la fel de fină ca și crema de duș, precum și aceeași mireasmă naturală și unică.


Folosesc o cantitate foarte mică și de această dată pentru a mă învălui în mrejele sale. Este o loțiune ușor cremoasă ce se absoarbe cu ușurință în piele, nu lasă pielea lipicioasă și nu se transferă pe haine. Totodată, după aplicarea acesteia și expunerea unei zone la o sursă de lumină am putut observa acel val de strălucire de care vă spuneam.
Pielea devine mai elastică și mai catifelată, cu un parfum subtil, ce-mi conduce simțurile direct în țara visurilor.


Așadar, Elemis este un răsfăț pentru simțuri și o alegere specială, pentru momente și persoane la fel de speciale. Tu le-ai încercat?

You May Also Like

0 comments