Bucură-te pe deplin de vară, fără celulită și aspect de coajă de portocală!

by - duminică, iunie 23, 2019

Doamnelor, domnișoarelor, cum stați cu itinerariul de vară? Pun pariu că temperaturile ridicate v-au dus cu gândul la piscină, la mare, la un bronz natural și sănătos. Dar ce ne împiedică să sărim într-un costum de baie și împlinim toate aceste dorințe?


Iată că nu doar alimentația are un rol foarte important în starea noastră de bine și Apidava a deschis sezonul estival cu soluții perfecte de îngrijire a pielii, care mă propulsează direct pe plajă.

Soluții de îngrijire pentru corp și celulită Apidava.

Noua campanie de testare Apidava a venit cu bunătăți de îngrijire a pielii. Dacă până acum vă povesteam de textura fină, de culoarea aurie și de aromele diverse de miere, astăzi vorbim despre două produse ideale pentru pregătirile asociate sezonului estival - crema de corp și crema anticelulitică.


Impresii - Crema hidratantă de corp Apidava.

Primul lucru demn de menționat este textura, aceeași textură fină pe care o are întreaga gamă de cosmetice Apidava. Este o textură pe care eu o caut mereu în produsele de îngrijire, în loțiuni și creme de corp. Este o cremă extrem de fină, non-grasă, care se absoarbe în piele cu ușurință, fără să lase o peliculă grasă care se transferă pe haine sau care oferă o senzație lipicioasă. Astfel de texturi le-am găsit de obicei în cremele foarte scumpe, deci mă bucur nespus de mult că Apidava a introdus în portofoliu această soluție cu mult mai accesibilă.


Crema de corp oferă elasticitate pielii și o catifelează în profunzime. Textura ei este ideală pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul gras care resimte nevoia de hidratare și nu cea de piele uleioasă. Efectul hidratant se menține îndelungat, nefiind necesare mai multe aplicări.
Și, pentru că trecerea de la încălțămintea închisă la cea deschisă îmi provoacă varii probleme la nivelul pielii tălpilor am decis să folosesc această cremă și pentru a trata pielea bătătorită și pentru a calma durerile și usturimile asociate cu beșicuțele sparte. A funcționat! Conținutul de miere din compoziție are un rol calmant, în timp ce propolisul și restul de uleiuri esențiale ajută la regenerarea intensivă a pielii.


Am testat crema și pe ten. Conținutul de parfum se află pe ultimul loc, ceea ce este foarte important pentru unii în alegerea unei creme potrivite. Aceasta este motivul pentru care optez pentru Apidava și cosmeticele naturale, care s-au dovedit a fi foarte blânde și eficiente cu nevoile pielii mele. 
După o singură aplicare, seara, coșurile s-au retras, precum și alergia asociată unor produse inadecvate de îngrijire. A doua zi, tenul era luminos, cât și perfect hidratat. De atunci o folosesc zilnic pentru hidratarea pielii întregului corp. Vă recomand să o folosiți chiar și în momentele în care vă expuneți la soare, pentru a preveni roșeața și usturimea cauzată de arsurile solare, fie pentru a calma aceste aspecte. 

Impresii - Crema anticelulitică Apidava.

Și în cadrul acestei creme putem vorbi de aceeași cantitate cu vârf și aceeași textură fină și plăcută. 
Lipsa celulitei denotă mai multă încredere în noi, în corpul nostru. Timpul a fost blând cu mine și nu m-a "înzestrat" (încă) cu celulită. Însă, existența aspectului de coajă de portocală, numit popular vergeturi, au fost dintotdeauna o problemă care m-a făcut să ascund tot mai mult. Iar asta nu este întocmai benefic atunci când îmi doresc un bronz sănătos și uniform. 
Am testat această cremă timp de două săptămâni, iar efectul s-a observat încă de la primele utilizări.


Crema are capacitatea de a elimina apa și toxinele din țesuturile adipoase, reducând straturile de grăsime și netezind pielea cu aspect de coajă de portocală/celulită. Asociată cu o alimentație cât mai echilibrată, consum optim de lichide și cu multă mișcare, pielea a căpătat un aspect mai ferm, iar vergeturile au devenit mai puțin vizibile. 
Clasicele creme tradiționale cu efect anticelulitic au un efect deranjant în cazul meu, însă această cremă cu miere, ceară de albine, extract de salcâm, pin, vitamine și multe altele, vine cu un efect extrem de ușor de încălzire, care nu-mi provoacă disconfort.

Se absoarbe în piele la fel de repede ca și crema de corp și are același parfum fin, fiind o soluție extrem de accesibilă și eficientă prin utilizarea pe termen lung. Pentru rezultate și mai vizibile o puteți aplica pe perioade mai lungi de timp, cum este tranziția dintre sezonurile reci cu cele calde. Astfel, când vine vara, vă veți putea etala negreșit formele frumoase în costumul de baie, fără să mai stați pe gânduri.


Acestea fiind zise, produsele cosmetice Apidava nu trebuie să vă lipsească din trusa de îngrijire. Lăsați problemele pielii pe mâinile experte în crearea de produse naturale și bucurați-vă de efecte, de vară și de încrederea în sine!

You May Also Like

0 comments